Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Πάνε για …τα χριστουγεννιάτικα ψώνια.



Με 7 ''συνεργάτες'' για 7 ημέρες στην μεγαλούπολη, ο Τσακαλώτος.
''Τουρισμός'' 3 υπουργών και λοιπών κρατικών αξιωματούχων στην Νέα Υόρκη. Συνεχίζονται τα γνωστά παραμύθια για δήθεν ''προσέλκυση επενδύσεων''.
Τα ''Συνέδρια'' του ''Capital Link'', στην Νέα Υόρκη, αποτελούν, στα χρόνια των ''μνημονίων'', μία θαυμάσια δικαιολογία για κρατικοδίαιτο τουρισμό υπουργών του σάπιου-διεφθαρμένου κράτους των Αθηνών. Μπορεί το Capital Link, να μην έχει προσφέρει τίποτα ουσιαστικό στην Ελλάδα, με τα συνέδριά του, αλλά σίγουρα καταφέρνει και βρίσκει αφελείς, βασικά 'Έλληνες υπουργούς, που χρηματοδοτούν τις ''δραστηριότητές'' του, αφού, ως ιδιωτική επιχείρηση, τους ''πουλά φύκια για μεταξωτές κορδέλες''.
Στην ελληνική τουριστική αποστολή συμμετέχουν εφέτος οι υπουργοί Τσακαλώτος, Παπαδημητρίου, Κουντουρά, ο γ.γ. του ΕΟΤ Γ. Τζιάλλας και ο επί της Φορολογίας Γ. Πιτσιλής. Το αστείο είναι ότι η ''ομιλήτρια'' Κουντουρά θα μιλήσει γιά τουρισμό, αλλά έπρεπε να ταξιδέψει στην Νέα Υόρκη για προσωπικό τουρισμό και ο Γ.Γ. του ΕΟΤ, που θα μιλήσει και αυτός για τουρισμό. Οι υπουργοί, συνοδεύονται από ''συνεργάτες'' και λοιπούς ''τουρίστες-ταξιδευτές''. Τηλε-μήνυμα θα απευθύνει και ο πρωθυπουργός. Στην αποστολή, δυστυχώς, δεν συμμετέχει ''τουρίστας'' της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εξωτερικών.
Υποτίθεται ότι, στόχος του 19ου ''συνέδριου'' είναι να αναπτυχθούν οι οικονομικές σχέσεις ΗΠΑ-Ελλάδας, αλλά από αμερικάνικης πλευράς στο συνέδριο (11 Δεκ. '17), συμμετέχει ΜΟΝΟ ο...πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα. Δηλαδή, γίνεται ένα συνέδριο στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, με την συμμετοχή Ελλήνων υπουργών και λοιπών αξιωματούχων, που θα βγάλουν ''δεκάρικους'', θα κάνουν τα ψώνια τους (αυτό τους ενδιαφέρει περισσότερο επειδή πλησιάζουν Χριστούγεννα), θα παραμυθιάσουν το ''πόπολο'' στην Ελλάδα με τα... ''επιτεύγματά'' τους γιά δήθεν ''προσέλκυση επενδύσεων'' (που ποτέ δεν ''προσελκύονται'', επειδή επενδύσεις στην Ελλάδα είναι απαγορευτικές) και η ζωή συνεχίζεται. 'Ενα συνέδριο καθαρά ελληνικού ενδιαφέροντος, που θα μπορούσε, ως ''θεατρική παράσταση'', να γίνει στην Αθήνα γιά να γλυτώσει το κράτος αχρείαστες σπατάλες. Αλλά, από ασυνείδητους ''τουρίστες'' υπουργούς, τι  καλό να περιμένει ο λαός της Ελλάδας;

http://kalami.us/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...