Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

O Τσιπρας μοιράζει ...σημαίες ευκαιρίας.



Η Σημαία που έδωσε στον 11χρονο Αφγανό ήταν ένα κομμάτι πανί χωρίς όλα αυτά τα οποία συμβολίζει και όλα αυτά που δεν ξέρει και δεν μπορεί να νιώσει ο οποιοσδήποτε 11χρονος Αφγανός.
Άρα αυτό που δόθηκε από τον πρωθυπουργό Α.Τσίπρα είναι ένα κομμάτι πανί και τίποτα άλλο μια «σημαία ευκαιρίας» (έτσι ονομάζονται οι σημαίες που βάζουν ευκαιριακά τα εμπορικά πλοία για να τυγχάνουν καλύτερου φορολογικού καθεστώτος π.χ Λιβερίας) κάτι που δώρισε σε έναν ξένο για να αποκομίσει πολιτικά οφέλη στο σκληρού πυρήνα του δικού του κομματικού ακροατηρίου.
Το αγόρι από το Αφγανιστάν πήγε στο Μαξίμου μαζί με τον υπουργό λαθροΜετανάστευσης, Γιάννη Μουζάλα και τον αντιδήμαρχο λαθρομεταναστών  της Αθήνας, Λευτέρη Παπαγιαννάκη.
Ο πρωθυπουργός επεφύλασσε ένα «δώρο-έκπληξη» για τον Αμίρ. Του χάρισε την ελληνική σημαία, λέγοντας του πως «μιας και δεν σου δώσανε την ελληνική σημαία, θα σου κάνω εγώ μια δώρο».
Ειδικότερα, υποδεχόμενος τον 11χρονο και τη μητέρα του, τόνισε: «Αμίρ, θέλω να σου κάνω ένα δώρο επειδή κάποιοι έκαναν λάθος και σου στέρησαν την τιμή να κρατήσεις την ελληνική σημαία. Σήμερα θα σου τη δώσω εγώ, γιατί σου αξίζει. Να την κρατάς πάντοτε ψηλά και να θυμάσαι ότι στην Ελλάδα όλα τα παιδιά των λαθρομεταναστών  απολαμβάνουν παιδεία και ασφάλεια, εγγυημένη από την αγάπη και την αλληλεγγύη της προδοτικής κυβέρνησης μου ».
Όσο για Ελληνάκια; τα αποδεχόμαστε μόνο και μόνο για να πληρώσουν τα χρέη που διμιουργούμε.   .

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολιτες δυο ταχυτητων. Προτεραιοτητα οι λαθραιοι και οι γηγεννεις στο αποσπασμα! Κατσε να πετυχω κανενα αριστερο κομματοσκυλο θα δεις τι εχει να γινει!

Ανώνυμος είπε...

Αριστερή πανούκλα κυρίευσε την Ελλάδα μας.
Παναγιά βοήθα !!

Ανώνυμος είπε...

Στους προλαλησαντας:

Και οι δεξιοι τις ιδιες εντολες εχουν. Το αφεντικο ειναι το ιδιο ....... Ηθελα να ξερα στο Ισραηλ θα γινοταν κατι τετοιο?????

Ανώνυμος είπε...

Εγώ άμα ήμουν μουτζαχεντιν θα ζήταγα ένα iPhone. Τι σημαίες και μαλακιες

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...