Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

O Tσίπρας τηρεί την υπόσχεση του.



Είπε κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη και το εννοούσε. Δεν πάει σε χέρια τραπεζίτη αλλά σε κορακιού . Με αυτό τον τρόπο είναι σε ευθεία γραμμή και με τον Γιουνκέρ που εξομολογήθηκε σε γνωστό Έλληνα δημοσιογράφο ότι Δεν δίνω δεκάρα για την Ελλάδα, έχω πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθώ. Αρκεί η Ελλάδα να πληρώνει τα 10 δις ευρώ τοκοχρεολύσια το χρόνο μέχρι το 2030! δείχνοντας το χειρότερο πρόσωπό της στους Έλληνες φορολογούμενους μια και τους τιμωρεί διπλά: Και εισπράττει ματωμένα χαράτσια και επιτρέπει στο διεφθαρμένο, πελατειακό να κράτος να παραμένει χυδαία φορομπηχτικό και αμεταρρύθμιστο.
Αυτή η φιλοσοφία της Ε.Ε. και του προέδρου της δίνει τις απαντήσεις σε όλους τους Ελληνες πολίτες που βιώνουν την φορομπηχτική λαίλαπα του αμεταρρύθμιστου κράτους με την ανοχή των πιστωτών οι οποίοι το μόνο που επιδιώκουν είναι να αρπάζουν τα 10 δις το χρόνο έως το 2030.

Η έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών αποτελεί δέσμευση της δεύτερης αξιολόγησης και αποτελούσε ένα από τα μεγάλα αγκάθια για τον Τσίπρα, και έρχεται εν μέσω της τρίτης αξιολόγησης και κατόπιν ισχυρών πιέσεων δανειστών και τραπεζών που πιστεύουν ότι με 40.000 πλειστηριασμούς θα σωθούν από το κράχ. .

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, στο εξής πρόκειται να διενεργούνται ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί επί τρεις ημέρες την εβδομάδα. Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 10.00 έως τις 14.00 ή από τις 14.00 έως τις 18.00. Σημειώνεται ακόμη πως προς το παρόν, στόχος είναι να διενεργούνται πλειστηριασμοί και σε φυσικό περιβάλλον.

Υπενθυμίζεται πως παρά τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης για συμφωνία με τους τραπεζίτες για προστασία των πλειστηριασμών κάτω των 300.000 ευρώ, οι τράπεζες έχουν ήδη διαμηνύσει πως δεν έχουν καμία δέσμευση για εξαίρεση δανειοληπτών, αρκούμενες μόνον να ξεκινήσουν από αντίστοιχους μεγαλύτερης αξίας.

Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, το πρώτο πινάκιο των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών περιλαμβάνει 10 ακίνητα, ενώ στα Ειρηνοδικεία αναμένεται να πραγματοποιηθούν 177 πλειστηριασμοί, ενώ μόνο σε αυτά της Αθήνας είναι προγραμματισμένοι 28 πλειστηριασμοί.

Σημειώνεται επίσης πως σύμφωνα με δημοσιεύματα, την Τετάρτη αναμένεται να διενεργηθεί μόνον ένας ηλεκτρονικός πλειστηριασμών. Συγκεκριμένα, αναφέρεται μία διώροφη μεζονέτα στην Κηφισιά 320 τετραγωνικών μέτρων και τιμής εκκίνησης άνω των 700.000 ευρώ.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Πρωτοβουλία Κατά των Πλειστηριασμών Λάρισας, την ίδια ημέρα αναμένεται να βγει στο σφυρί -Ένα διαμέρισμα,  δευτέρου ορόφου, που βρίσκεται στη Λάρισα και επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου αριθμός 57, το οποίο έχει καθαρή επιφάνεια 31,94 τ.μ., επιφάνεια κοινοχρήστων 10,26 τ.μ., μικτή επιφάνεια 42,20 τ.μ. Η κατάσχεση επεβλήθη για το ποσό των 6.552,50 Ευρώ.  H  άξια του διαμερίσματος 42.200,00€!!

-Ένα χωράφι 5 στρέμματα με κατασκευές που ήταν κάποτε έδρα ποτοποιείου.
Οι εντολές των δανειστών είναι για 800 πλειστηριασμούς τον μήνα και συνολικά 18.000 το έτος.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απώτερος στόχος η αλλαγή της ιδιοκτησίας σε όλη την Ελλάδα , με πρώτο στόχο επιχειρήσεις και κατοικίες φιλέτα . Το μοντέλο μοιάζει με της Ισπανίας, αλλά για να αποφύγουν τις έντονες κοινωνικές εκρήξεις , στην αρχή ίσως μετατρέψουν τους ιδιόκτητες σε ενοικιαστές των περιουσίων τους. Όλη η διαδικασία υπάγεται στο αγγλικό δίκαιο,

Ανώνυμος είπε...

Τελος οι Εθνικες ομαδες.
Την… επανάσταση στο χώρο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου σχεδιάζει η FIFA, η οποία προσανατολίζεται στην κατάργηση του Κύπελλου Συνομοσπονδιών και την αντικατάστασή του από ένα «σούπερ Μουντιάλ συλλόγων», αρχής γενομένης το 2021.

Το τουρνουά θα έχει 24 ομάδες και θα εκπροσωπούνται οι πέντε ήπειροι. Η Ευρώπη θα έχει 12 ομάδες και οι προϋποθέσεις για την κατάταξη θα είναι οι εξής: οι τέσσερις τελευταίοι νικητές του Champions League, οι τελευταίοι τέσσερις φιναλίστ και οι άλλοι τέσσερις με τον καλύτερο συντελεστή. Δηλαδή, αν το τουρνουά γινόταν τώρα η Ευρώπη θα είχε: Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιουβέντους, Μπάγερν, Παρί Σ.Ζ., Σεβίλλη, Μάντσεστερ Σίτι, Ντόρτμουντ, Μπενφίκα, Άρσεναλ και Πόρτο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...