Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Kαλά που ζεις ρε μεγάλε; Τώρα τα ανακάλυψες;





Μία, πραγματικά, τρομερή κατάσταση στο πρωτάθλημα της Football League περιέγραψε ο τεχνικός του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Αιγινιακό. 
Ο κ. Καλαϊτζίδης ζήτησε να τον καλέσει ο αθλητικός εισαγγελέας, προκειμένου, όπως τόνισε, να του πει τους απίστευτους τρόπους και τις τακτικές, που χρησιμοποιούνται, για να «στηθούν» αγώνες!
Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:  «Προτείνω στον αθλητικό εισαγγελέα να με καλέσει και να του πω για παράγοντες που παίρνουν τηλέφωνο στο ημίχρονο και λένε να βάλουν ένα και δύο γκολ και να χάσουν με 4-5 γκολ!
Διαιτητές που μιλάνε με κάποιον τεχνικό διευθυντή, κουμπάρο του προέδρου και παίρνουν εντολές να στήνουν το ματς και να μπαίνουν κάποια γκολ, για να κερδίζει η ομάδα 20.000 ευρώ.
Περιμένω τον εισαγγελέα να με καλέσει, να τα αξιολογήσει όλα αυτά, για να καθαρίσουμε αυτό το δύσμοιρο ποδόσφαιρο από τα μιάσματα που κυκλοφορούν μέσα σε αυτό».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Βλακειες λεει, ο Μουρινιο παιζει 4-2-3-1
ο Πεπ Γκουαρντιολα 4-1-4-1
ο Κοντε 3-1-4-2
ο Βενγκιερ 4-2-3-1
ο Ποκετινιο 4-2-3-1
ο Κλοπ 4-3-3 offensive στη Λιβερπουλ, βαζει πεντε τρωει πεντε αλλα την εχει εκτη στη βαθμολογια.
Ο Γκωνιας που την εχει δει ο Γιουργκεν Κλοπ της Ελλαδας παιζει και αυτος 4-3-3 offensive (ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ), ολη του η ποδοσφαιρικη καρριερα στηριχτηκε σε αυτο το συστημα, το ξερει με κλειστα τα ματια.
Τελευταιος στη βαθμολογια ειναι, χθες αρπαξε αλλα τεσσερα! Ετοιμος για την Μπαρτσελονα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...