Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Ανοίγουν οι λογαριασμοί των Βορίδη και Γεωργιάδη ελέω ΝΤΥΝΑΝ..



Το “άνοιγμα” των προσωπικών τραπεζικών λογαριασμών προσώπων που σχετίζονται με το “Ερρίκος Ντυνάν” αποφάσισαν τα μέλη της εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία.
Συγκριμένα, σήμερα, τα μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής που διερευνά τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας, πλην των 4 βουλευτών της ΝΔ, ψήφισαν «ναι» στην πρόταση της πλειοψηφίας, όπως αποτυπώθηκε από τον εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρο Λάππα για άνοιγμα των λογαριασμών των μελών του διοικητικού συμβουλίου που υπέγραψαν το μνημόνιο για την παραχώρηση του «Ερρίκος Ντυνάν», των προέδρων της επίμαχης περιόδου, εκπροσώπων της κυβέρνησης στο ΔΣ, υπουργών, πολιτικών προσώπων και όποιων άλλων προκύψει.
Στην εισήγησή του ο κ. Λάππας υποστήριξε ότι «οι εξεταστικές επιτροπές έχουν όλες τις αρμοδιότητες των εισαγγελικών αρχών» και πως «η εξεταστική επιτροπή έχει τη δικαιοδοσία να ζητήσει το άνοιγμα των λογαριασμών φυσικών και πολιτικών προσώπων και όποιων άλλων εμπλέκονται».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιοs πολιτικοs Αρχηγοs πηρε απο τον Ερυθρο Σταυρο (του Μαρτινη) 10 ακινητα στο 1/4 τηs αξιαs με την μεθοδοτων...<< Εκποιησεων >>;;;
Η αμυθητη περιουσια κληροδοτημα των Ελληνων Πατριωτων στιs τσεπεs << Επιτηδειων >>Πολιτικων...!!!
Η πιατσα βοα για το ονομα γνωστου πολιτικου,που σημερα δεν βρισκεται εντοs βουληs,οτι εχει αποκτησει τουλαχιστον δεκα ακινητα απο τετοιεs εκποιησειs,που πηρε στο 1/4 τηs πραγματικηs αξιαs...!!!
Πολυ δυσκολο Κουιζ:"οψιμοs"η"νεοκοποs"αντιμνημονιακοs!μικρο το πατησε με το καρο στο κεφαλι ο αγωγιατηs...μετα απο αρκετα χρονια ειχε και αλλο συμβαν το εχεσε το περιστερι...

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ....

Ανώνυμος είπε...

O ioudaios to genis Tzaferai

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...