Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Αφού δεν το έχει ο Κούλης ,γιατί μπαίνει σε σύγκρουση με τους αριστερούληδες.



Δεν γνωρίζει ότι τους λες πως το χιόνι είναι άσπρο, και αυτοί σου λένε ΜΑΥΡΟ και προσπαθούν να σε πείσουν με όλους τους θεμιτούς και αθέμιτους τρόπους, διότι αυτό τους συμφέρει.

Μητσοτάκης: Μετά τις εκλογές θα διερευνηθεί το θέμα της πώλησης των όπλων…

 

Το ειρωνικό σχόλιο της Χριστοδουλοπούλου στον Βορίδη (βίντεο)

 

Κυριάκο, τον Τζων Σφακιανάκη, τον ξέρετε?...


 


«Ο Παπαδόπουλος είναι επιχειρηματίας γνωστός της οικογένειας Μητσοτάκη...

Εμείς θα προσθέταμε και όλων των ζωντανών και νεκρών πολιτικών αρχής γινομένης από τον …Τρικούπη, αφού ένας προπάππους του είχε πάρει τότε τις προμήθειες. .

Καμμένος: Ο Πατεράκης που φωτογραφιζόταν με τον Άδωνι απείλησε εμένα και την οικογένειά μου
Καλά εσένα σε έχει απειλήσει η… μισή Ελλάδα. Ένας παραπάνω τι πειράζει. Όταν ζορίζεσαι ανακατεύεις την… οικογένεια.  

 

Τσιπρας: Ο Μαρινάκης, ο Αλαφούζος και ο Αναστασιάδης δίνουν γραμμή στη ΝΔ! Εκλογές θαγίνουν το 2019 και θα τις κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ ....γιατί οι υπόλοιποι καρχαρίες είναι μαζίμας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

giorgos Paterakis

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΟΛΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΟΜΕΝΗ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΑΣ,ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ...!!!!

ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΛΕΠΡΑΣ,ΠΕΡΑΣΕ ΦΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΥΦΛΑ,ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΠΑΚΟΟΥΣ «ΥΠΗΚΟΟΥΣ» ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΙΣ, ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΟΘΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΝ ΠΑΡΑΒΑΙΝΑΜΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΑΥΤΟΝ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΕΚ 1 & 2 ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΚΤΕΛΟΝΤΑΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥ ΒΑΥΑΡΟΥ 17ΧΡΟΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΑ ΟΘΩΝΑ (Το γνωριζες αυτό ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ?....μπαααα,ποιος στο ειπε ποτε;) ΔΕΣΤΑ ΕΔΩ ΟΛΑ..!! http://alfeiospotamos.gr/?p=21479

ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΜΕ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΗΓΕΤΕΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ,ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΦΛΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΣΗΕΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ,ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ….

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΑΜΕ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΟΧΗΣ 3,5 ΔΙΣ$ ΟΤΑΝ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΓΙΑ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΡΙΞΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1930 ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΣΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΣΕ «ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ»,ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΝ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ Η ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ…

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» Ε.ΣΥ. ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ 2-5 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΑΛΛΑ «ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ, ΕΝΟΟΥΜΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ ΟΠΩΣ Ο ΟΗΕ ΟΡΙΖΕΙ…ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ,ΕΧΕΤΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ «ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» ΥΠΑΚΟΥΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ??...ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΛΟΙΠΟΝ…!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...