Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Σα βγεις στον πηγαιμό για την…Λέσβο, βάστα και το κοράνι.



«Στη Λέσβο των 32.000 κατοίκων βρίσκονται αυτή τη στιγμή 8.200 λαθρομετανάστες δήθεν πρόσφυγες. Ενδεικτικά τον Οκτώβριο έφτασαν 2.216 άτομα στη Λέσβο, τον Σεπτέμβριο 2.170 και τον Αύγουστο 1.053, ως να περνούν από τη μια τουρκική επαρχία στην άλλη.
Από τις αρχές Νοεμβρίου έως και εχθές στα ελληνικά νησιά είχαν φτάσει χωρίς το παραμικρό εμπόδιο, πλην αυτού των καιρικών συνθηκών, 1.603 άτομα σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία. Τον Σεπτέμβριο έφτασαν στην Ελλάδα 6.000 άτομα και ανάλογος ήταν και ο αριθμός των αφίξεων τον Οκτώβριο, πάντα με τις ίδιες συνοπτικές διαδικασίες και πολλές φορές με την συνοδεία σκαφών του Λ.Σ.
Πάντως για να είμαστε δίκαιοι μέχρι να γίνουν πλειοψηφία οι λάθρο υπάρχει ακόμη…δρόμος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΩΝΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8.500.000 ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΖΙΧΑΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗΝ ..ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.. ΟΙ Μ.Κ.Ο. ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΔΗΘΕΝ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥΣ ΡΩΚΑΝΙΖΩΝΤΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ.
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ;;;.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...