Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Δεν θα πούμε …ζώα, διότι αυτά έχουν νοημοσύνη.



Έστειλαν όλα τα…. στην ουρά για φακέλωμα , τσακώνονται δήθεν ο Σπιρτζης και η αρχή προσταcίας προσωπικών δεδομένων για το ποιος φταίει για τις ουρές, για να καλύψουν το ζουμί που είναι ότι …σε λίγο….δεν έχεις ΑΜΚΑ; δεν θα μπαίνεις  στο λεωφορείο.  
Είναι απαίτηση των μνημονιακών δούλων να καταθέτουν και τον Α.Μ.Κ.Α. για την έκδοση της ηλεκτρονικής κάρτας στα μέσα μαζικής μεταφοράς.  
ΔΙΑΒΑΣΤΕ το νόμο του Α.Μ.Κ.Α. ………Σύμφωνα με τον Νόμο 3655/2008 (άρθρο 153) – ΦΕΚ 58/Α/03.04.2008
« 1. Ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ), καθιερώνεται υποχρεωτικά ως αριθμός εργασιακής και ασφαλιστικής ταυτοποίησης όλων των πολιτών της Χώρας.
2.    Από την ίδια ως άνω ημερομηνία ουδείς δύναται να απασχοληθεί ως μισθωτός ή ως αυτοαπασχολούμενος, να ασφαλισθεί ή να καταβάλει ασφαλιστικές εισφορές, να εκδώσει ή να ανανεώσει βιβλιάριο ασθενείας, να δικαιωθεί και να εισπράξει συντάξεις και γενικότερα πάσης φύσεως παροχές, επιδόματα και βοηθήματα, εάν δεν διαθέτει ΑΜΚΑ, ο οποίος αναγράφεται υποχρεωτικά επί όλων των ως άνω αντίστοιχων παραστατικών»
Προσέξατε…….  «ουδείς δύναται να απασχοληθεί ως μισθωτός ή ως αυτοαπασχολούμενος, να ασφαλισθεί ή να καταβάλει ασφαλιστικές εισφορές, να εκδώσει ή να ανανεώσει βιβλιάριο ασθενείας, να δικαιωθεί και να εισπράξει συντάξεις και γενικότερα πάσης φύσεως παροχές, επιδόματα και βοηθήματα, εάν δεν διαθέτει ΑΜΚΑ,…»
Μετά τον αποκλεισμό από την εργασία και τις κοινωνικές παροχές τώρα έρχεται και ο αποκλεισμός από τα Μ.Μ.Μ.
Δεν δέχεσαι το σφράγισμα είσαι απόκληρος της κοινωνίας.
Εμείς έχουμε ένα ερώτημα. Όσοι δεν έχουν ΑΜΚΑ ,πληρώνουν φόρους, Τέλη κυκλοφορίας Φ.Π.Α Και άλλα χαράτσια , η απαλλάσσονται αφού το κράτος τους αγνοεί, και δεν τους παρέχει αυτά που δικαιούνται ως πολίτες ;

Ηλεκτρονικό εισιτήριο: Τα σημεία έκδοσης και ... - Dikaiologitika

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ . ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...