Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Υπάρχει ακόμη …ελπίδα.



Επιτέλους και μια αντίδραση από την κοινωνία καθώς διαστάσεις έχει λάβει το περιστατικό στο Λύκειο του Γαζίου, όπου ένας μαθητής απεβλήθη από το σχολείο επειδή το πρωί της παραμονής της 28ης Οκτωβρίου, ύψωσε σε στύλο την ελληνική σημαία, κάτι που δεν είχε γίνει από το Λύκειο τα τελευταία 4 χρόνια και έτσι σήμερα μαθητές του Λυκείου, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τον συμμαθητή τους αλλά και σε μια συμβολική πράξη κράτησαν ο καθένας στα χέρια του μια μικρή σημαία και "ύψωσαν" και δέκα μεγάλες ελληνικές σημαίες σε διάφορα σημεία.
Παράλληλα, πριν την καθιερωμένη πρωινή προσευχή, οι μαθητές συγκεντρώθηκαν στην αυλή και έψαλαν τον εθνικό ύμνο.
Οι συμμαθητές του παιδιού που τιμωρήθηκε με το επιχείρημα ότι ήταν επικίνδυνο που ανέβηκε στον στύλο για να ανεβάσει τη σημαία, πρωτοτύπησαν και αντί να μετατρέψουν το Λύκειο σε ένα ακόμη σχολείο που τελεί υπό κατάληψη, βρήκαν ένα διαφορετικό, πιο αιχμηρό τρόπο να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους στη διεύθυνση του σχολείου.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αναμένεται η αντίδραση της κατάπτυστης διεύθυνσης του σχολείου σχετικά με το θέμα και τις καταγγελίες που αφορούν στην υπόθεση που έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις.

Μαθητής στην Κρήτη πήρε αποβολή γιατί ύψωσε την Ελληνική σημαία

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TΟΤΕ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΗΤΑΝ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΟΧΙ ΑΠΛΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΚΛΑΔΙΚΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ Σ ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ (ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΚΑΤΟΣΥΝΑΦΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ...). ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΜΑΘΗΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ , ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΑΖΙΟΥ !!!!!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...