Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Χωρίς μειοδότες , προδότες, και ξεπουλημένους δεν υπάρχει «ανάπτυξη και πρόοδος».



Απόρρητο έγγραφο που βρίσκεται στον ιστότοπο της CIA (https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/fc3/1/16/2194.pnghttp://bit.ly/2ftOkm6, ανήκει στη συλλογή εγγράφων για τα εγκλήματα πολέμου των Ναζί και αποχαρακτηρίστηκε το 2006) αναφέρει πως ο Kων/νος Καραμανλής συνεργαζόταν με τις γερμανικές αρχές κατοχής, ενώ τον συνδέει και με την εξόντωση των Εβραίων της Θεσσαλονίκης.

 

Δίκη SIEMENS: "Βόμβες" για οικογένεια Μητσοτάκη, Σαμαρά και ΠΑΣΟΚ από την πρώην γραμματέα Χριστοφοράκου! 

 

Aνατροπή του πολιτικού σκηνικού από την κατάθεση της Τσακάλου

Ναύλωση ελικοπτέρου για να μεταβεί ο Χριστοφοράκος στο γάμο του Κώστα Μπακογιάννη
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΦΕΚ 237/3-11-1959 ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΝΔ 4016 ΠΟΥ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 1 ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ:
«Αναστέλλεται αυτοδικαίως και χωρίς ν’ απαιτήται απόφασις τις δικαστηρίου, δικαστικού Συμβουλίου ή άλλη τις διαδικασία , πάσα δίωξις Γερμανών υπηκόων φερομένων ως εγκληματιών πολέμου δι’ εγκλήματα προβλεπόμενα υπό της υπ’ αριθ’ 73/1945 ….. καταργούνται δε και τα εκδοθέντα κατ’ αυτών διωκτικά έγγραφα.»

Ακολουθούν στο ίδιο ΦΕΚ και άλλα ενδιαφέροντα άρθρα προδοσίας ενός λαού που ήταν νικητής και ο μεγάλος εθνάρχης Καραμανλής τον παρέδωσε ηττημένο στους εγκληματίες σφαγείς Γερμανούς . Είναι εύκολο να βρείτε το Φεκ και να το δημοσιεύσετε σαν δείγμα ότι οι συνεργάτες των ΝΑΖΙ δεν τελείωσαν με το τέλος της κατοχής αλλά συνεχίζουν μέχρι σήμερα το έργο της προδοσίας.
Βεβαίως και 70 χρόνια μετά δεν μπορεί να ξεχαστεί το έγκλημα , οι προδότες όμως τους έβγαλαν λάδι τους σφαγείς 14 χρόνια μετά, με το αίμα των θυμάτων νωπό και το διάταγμα της προδοσίας ισχύει μέχρι και σήμερα.
Εδώ ξεκινάει και το προδοτικό παιχνίδι της αριστεράς κόβονται για βία για νοθεία του Καραμανλή και το Φεκ της προδοσίας το έχουν μυστικό που έπρεπε να το έχουν τοιχοκολλήσει σε όλους τους δρόμους και αντί γι αυτό δίνουν ψεύτικες ελπίδες για αποζημιώσεις …. Και πώς να αναγνωρίσεις ένα ειδεχθές έγκλημα πολέμου όταν δεν έχεις καταδικάσει τον εγκληματία και μάλιστα σαν κράτος με διάταγμα έχεις αναστείλει και την δίωξη του. ΠΟΣΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑΖΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ???? ΚΑΝΕΙΣ … Τα ξέρουν αυτά οι περισσότεροι της βουλής και συνεχίζουν να ρίχνουν νερό στον μύλο των Ναζί γιατί ακόμη και σήμερα αν βρεθεί εν ζωή κάποιος από τους σφαγείς κανείς δεν μπορεί να ασκήσει δίωξη εναντίον του όσο ισχύει το διάταγμα του «εθνάρχη».
Με την επάνοδό του το 1974 φρόντισε να πολτοποιηθούν και οι φάκελλοι των εγκλημάτων αυτών οπου οι δικαστικές αρχές περιγράφουν τα εγκλήματα, τους εγκληματίες με στοιχεία και μαρτυρικές καταθέσεις ολα αυτά εξαφανιστήκαν πως να διεκδικήσεις σήμερα αποζημιώσεις; Απλά σήμερα εμείς με σαν φορολογούμενοι πληρώνουμε για να συντηρούνται τα διάφορα ιδρύματα των προδοτών.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...