Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

"Αλλάχου Ακμπάρ" και οκτώ νεκροί στο Μανχάταν



Συναγερμός σήμανε στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης όταν άντρας παρέσυρε με το όχημά του ποδηλάτες και στη συνέχεια άνοιξε πυρ εναντίον πολιτών, σκοτώνοντας τουλάχιστον 8 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 11.

Ο δράστης της επίθεσης  στο νότιο Μανχάταν -πολύ κοντά στο σημείο όπου κάποτε υψώνονταν οι Δίδυμοι Πύργοι- ήταν o 29χρονος Σαϊφουλο Σαϊποφ από την Φλόριδα ο οποίος ήταν οπλισμένος με ένα αεροβόλο και ένα όπλο από αυτά που χρησιμοποιούνται στο παιχνίδι του πέιντμπολ.

Το φορτηγάκι που οδηγούσε ο 29χρονος, αφού παρέσυρε πεζούς και ποδηλάτες, συγκρούστηκε με ένα σχολικό λεωφορείο, τραυματίζοντας δύο παιδιά και δύο ενήλικες που επέβαιναν σε αυτό.
Το λευκό φορτηγάκι είχε νοικιαστεί από την εταιρεία Home Depot.
Σύμφωνα με αναφορές αυτόπτη μάρτυρα, τις οποίες μεταδίδουν τα αμερικανικά Μέσα, το περιστατικό ξεκίνησε όταν ένας άνδρας που οδηγούσε μικρό φορτηγάκι, μπήκε σε ποδηλατόδρομο παρασύροντας πολλούς ποδηλάτες και πεζούς, τράκαρε με σχολικό και στη συνέχεια ο οδηγός κατέβηκε από τοπ φορτηγάκι και ακούστηκαν πυροβολισμοί. Από την πρόσκρουση με το σχολικό, τραυματίστηκαν δύο παιδιά.
Ο ίδιος μάρτυρας ανέφερε πως ο οδηγός του μικρού φορτηγού βγήκε έξω κρατώντας δύο όπλα στα χέρια του και πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε ή έξι φορές.

"Αλλάχου Ακμπάρ" φώναζε ο δράστης της αιματηρής επίθεσης στο Μανχάταν - ΦΩΤΟ

 

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Λίγο μετά το φονικό χτύπημα στο Μανχάταν. Σκληρές εικόνες...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...