Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Eπιτρέπετε βουλευτές μη γνωρίζοντες τους νόμους;



Το πρόβλημα με τους ιδιοκτήτες ακινήτων τα οποία είναι κενά και για τα οποία έγινε διακοπή παροχής ρεύματος αλλά την ίδια στιγμή δεν σταμάτησαν να επιβαρύνονται με δημοτικά τέλη, θέτουν με επίκαιρη ερώτηση προς τους υπουργούς Εσωτερικών και Ενέργειας βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ερώτηση του Αλ. Τριανταφυλλίδη την οποία συνυπογράφουν αρκετοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνεται ότι πολλοί ιδιοκτήτες ακίνητων εμφανίζονται να χρωστούν υπέρογκα ποσά αναδρομικών δημοτικών τελών, στους οικείους δήμους.

Με την ερώτησή τους οι βουλευτές ζητούν την άρση της στρέβλωσης και της αποκατάστασης των εν λόγω ιδιοκτητών από τη δεινή θέση στην οποία έχουν περιέλθει, αφού δεν αρκεί που συνεχίζουν να πληρώνουν για τα κλειστά ακίνητα ΕΝΦΙΑ, ΤΑΠ και λοιπούς φόρους, υποχρεώνονται να πληρώνουν αναδρομικές "λυπητερές" δημοτικών τελών, ως μη όφειλαν.

Mερικών η εσκεμμένη  άγνοια για μικροπολιτικούς λόγους … φτάνει στα άστρα. Δεν γνωρίζουν ότι τα δημοτικά τέλη επιβαρύνουν σε συνεχή βάση ακόμη και τα άκτιστα οικόπεδα, πόσο δε τα ακατοίκητα σπίτια;
Και να μην έχεις παροχή ρεύματος όταν θα θελήσεις να  πουλήσεις οικόπεδο, η σπίτι,  η να το μεταβιβάσεις, θα περάσεις πρώτα από τον δήμο για τα τέλη τα οποία και θα πληρώσεις αναδρομικά όλων των ετών, αφού δεν υπήρχε παροχή ρεύματος για να πληρώνεις σταδιακά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...