Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Κούλη …έχεις...χοντρό πρόβλημα.



Σε ιδιαίτερα δύσοσμη υπόθεση εμπλέκεται ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης. Ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμφανίζεται να συνομιλεί (και όχι μόνο) με τον βασικό εμπλεκόμενο στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης που διερευνάται από την Δικαιοσύνη και εμφανίζει πολυσχιδή δράση: Από τα τάματα της Παναγίας της Τήνου που μετατρέπονται σε πλάκες χρυσού στην Τουρκία, μέχρι και τις εξυπηρετήσεις σε δικαστικές υποθέσεις.
Πρόκειται για την ογκώδη δικογραφία για την οποία ακολούθησε στην συνέχεια άκρα του… Τάφου σιωπή από τα υπόλοιπα ΜΜΕ.
Ίσως αυτό να οφείλεται στο γεγονός ότι στην συγκεκριμένη υπόθεση εμπλέκεται το όνομα του Μητροπολίτη Δωρόθεου αλλά και γνωστών δικηγορικών γραφείων των Αθηνών στο οποίο είναι μέτοχος συγγενής πολύ γνωστού πολιτικού προσώπου. 
Aπό τα νέα στοιχεία τα οποία έχει καταγράψει ο κοριός της ΕΥΠ ο κ. Αυγενάκης φέρεται όχι μόνο να συνομιλεί με τον αποκαλούμενο ως «πρόεδρο» της οργάνωσης, έναν 42χρονο άνδρα, αλλά και να μεσολαβεί προκειμένου να ανανεωθεί η άδεια επιχείρησης που διατηρεί εκείνος στον Αστέρα Βουλιαγμένης!
Από τις συνομιλίες ακούγεται ξεκάθαρα ο «πρόεδρος» ο οποίος στο παρελθόν ενεπλάκη και σε υπόθεση εκβιασμού του ΣΔΟΕ για την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 8 ετών, να προσεγγίζει τον Λευτέρη Αυγενάκη μέσω του αστυνομικού του προκειμένου να επιτύχει την ανανέωση της σύμβασης της εταιρείας του με τον Αστέρα.
Πρόκειται για εταιρεία concierge που προσφέρει πανάκριβες υπηρεσίες σε ενδιαφερόμενους αλλά σύμφωνα με τους άνδρες του ΣΔΟΕ λειτουργεί ως βιτρίνα για να ξεπλένεται βρώμικο χρήμα από τις υπόλοιπες έκνομες δραστηριότητες.
Το ιδιαίτερα δυσάρεστο στην υπόθεση Αυγενάκη δεν είναι ότι «πολιορκείται» από κάποιον κακοπροαίρετο ο οποίος θέλει να χρησιμοποιήσει έναν πολιτικό για να επιτύχει τον στόχο του αλλά εμφανίζεται πραγματικά να μεριμνεί για να γίνει η χάρη «εισπράττοντας» ως… αντάλλαγμα δωρεάν είσοδο στον Αστέρα Βουλιαγμένης!
Κάλλιστα ο δυναμικός βουλευτής μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν γνώριζε για το ποιόν του ανθρώπου που του ζήταγε την εξυπηρέτηση. Δεν θα όφειλε όμως να έχει φροντίσει να πληροφορηθεί ότι ο «κ. Πρόεδρος» δεν είναι ένας εν δυνάμει ψηφοφόρος ή ευυπόληπτος επιχειρηματίας αλλά πρωταγωνιστής σε δυσώδεις υποθέσεις και καταδικασμένος από την ελληνική Δικαιοσύνη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...