Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Είστε σίγουροι ότι ο Σκλαβενίτης είναι…. Σκλαβενίτης;



Τώρα θα μου πείτε ότι ο ομοϊδεάτης  του Μιχαλολιάκος έχει βάλει νερό στο κρασί του ,αυτός τι θα κάνει ; Θα το πίνει σκέτο; Ποιος γαμεί τα πατριωτιλίκια και τους «ελληνικούς κανόνες». Τουλάχιστον στα προπεκτ που θα κυκλοφορήσει μην βγάλει τον σταυρό σαν μερικούς, για να είμαστε υπερήφανοι για το…. ελληνικό μαγαζί.

 Την έχουν αποκαλέσει «Αυτοκρατορία των Δεν». Τίτλο τον οποίο έχει πλέον απολέσει. Η Σκλαβενίτης, μπορεί μέχρι προσφάτως να μην αναπτυσσόταν μέσω του συστήματος δικαιόχρησης (franchise), να μην άνοιγε τις Κυριακές, να μην έβγαζε φυλλάδια για να προωθήσει τις προσφορές και τις προωθητικές ενέργειες που τρέχουν στο δίκτυό της και να μην διαφημιζόταν, αυτό όμως πλέον έχει αλλάξει ή πρόκειται να αλλάξει σύντομα…
Οι οι καιροί ου μενετοί για την αλυσίδα Σκλαβενίτης. Στο «παιγνίδι» του franchise έχει μπει ήδη, αξιοποιώντας μέρος των συμφωνιών που «κληρονόμησε” από τη Μαρινόπουλος. Τα συγκεκριμένα καταστήματα, μπορεί να μην ανήκουν στην αλυσίδα, εν τούτοις φέρουν το brand της αφού οι ιδιοκτήτες τους έχουν εμπορική συμφωνία με την αλυσίδα, λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο και κάποια εξ αυτών μένουν ανοικτά και τις Κυριακές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...