Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Μπαμπά τι έχουν και ψοφούν τα έρμα;



Aμα είσαι μάγκας δοκίμασε να κάνεις δειγματοληψία γύρω από την βάση, και θα δεις τι θα πάθεις. «ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ» με συνοπτικές διαδικασίες.  

Από την Κρήτη  ξηλώνεται η Ελλάδα . Η απώλεια Εθνικής Κυριαρχίας στον Νησί και ειδικά όπου ¨πατάνε ¨ και δραστηριοποιούνται Αμερικανικές δυνάμεις αλλά , και Νατοϊκές , είναι ολοκληρωτική .
Απαγορεύεται στο Ελληνικό κράτος να ενημερωθεί ή να πληροφορηθεί το οτιδήποτε , ως προς το  τι μεταφέρεται στην Αμερικανική Βάση της Σούδας από το εξωτερικό , τι φεύγει  από αυτήν , τι αποθηκεύεται , τι υπάρχει μέσα στους χώρους της ,  τι σχεδιάζεται και τι ¨εκτελείται ¨.Η δραματική αύξηση των καρκίνων στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων τα τελευταία χρόνια πιστοποιείται από πολλές πηγές, που αρνούνται ( φοβούμενοι και ενίοτε τρομοκρατούμενοι )   να δώσουν στοιχεία και να καταγγείλουν επωνύμως τη συνομωσία που συντελείται σε βάρος της υγείας του χανιώτικου λαού. Όμως μια απλή επίσκεψη στο Ογκολογικό Τμήμα των Αθηναϊκών Νοσοκομείων, είναι αρκετή για να διαπιστώσει κανείς ότι τα περισσότερα παιδιά που νοσηλεύονται είναι Χανιωτόπουλα.
Μια ακόμα απόδειξη είναι το διαπιστωμένο γεγονός ότι , οι Αμερικάνοι φροντίζουν να ανανεώνουν το προσωπικό τους στην Αμερικανική ( πλέον )  βάση  στην Σούδα  ,κάθε 6 μήνες , για να μην εκτίθεται μεγαλύτερο διάστημα στη ραδιενέργεια . Τι γίνεται με τους ντόπιους που εργάζονται χρόνια μέσα στην βάση ;
21 Οκτωβρίου 2016  11:45 σημειώνεται  εκτόξευση πυραύλου (STINGER)  από το Πεδίο Βολής Κρήτης  ο οποίος χάνει την πορεία του και ανατινάζεται την τελευταία στιγμή στον αέρα  πάνω από το Ρέθυμνο .Η έκρηξη έγινε αισθητή από το Ρέθυμνο έως τα Ανώγεια, προκαλώντας ακόμη και φόβο σε εκατοντάδες πολίτες,  οι οποίοι όχι μόνο είδαν την λάμψη στον ουρανό, αλλά ένιωσαν να τραντάζεται η γη κάτω από τα πόδια τους. Τα χημικά του πυραύλου απλώθηκαν σε όλη αυτήν την κατοικημένη περιοχή.
Σε επίμονες ερωτήσεις των τοπικών δημοσιογράφων το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Πεδίου Βολής διέψευσαν την εκτέλεση βολών στο Πεδίο Βολής Κρήτης .
Όμως ,το Κεντρικό Λιμεναρχείο  Χανίων  ανακοινώνει   την ενεργοποίηση  του πεδίου βολής  «ΚΑΡΑΒΙΑ» για δραστηριότητα με πυρά . Ίδια περίπτωση με πύραυλο που έχασε την πορεία του και ανατινάχτηκε την τελευταία στιγμή , είχε λάβει χώρα πάλι πριν μερικά χρόνια στην ορεινή περιοχή Χορδάκιον Βόρεια του Νομού Χανίων ( βουνά Σκλόπα ) όπου βρίσκεται το ομώνυμο χωριό . Στο σημείο μάλιστα του βουνού που έπεσαν τμήματα του πυραύλου εκείνου , προκλήθηκε μεγάλη φωτιά , ενώ , από τότε η βλάστηση χάθηκε και η περιοχή είναι ¨κρανίου τόπος ¨ όπως και σήμερα είναι εύκολα ορατή από μακριά. 

Ο.Υ.Α. Κρήτη .Πυρηνικές δοκιμές μικρής ισχύος ; θερίζει ο Καρκίνος , απλησίαστες οι Αμερικανικές βάσεις που είναι αμερικανικό έδαφος


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτή ή βάση είναι γιά τήν υποστήριξη τού 6 ου Αμερικανικού στόλου , στόλος φτιαγμένος ειδικά γιά νά προστατεύει τό ισραήλ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...