Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Τον δολοφόνησαν την ημέρα των γενεθλίων του με καραμπίνα .



Ενέδρα έστησαν, άγνωστοι, το πρωί, στο γνωστό καρδιολόγο της Κρήτης, Χριστόδουλο Καλαντζάκη.
Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στις Λιθίνες, με τον 62χρονο γιατρό με καταγωγή από τον Άγιο Στέφανο, να αφήνει την τελευταία του πνοή στο αυτοκίνητό του. Ο γιατρός έκανε κάθε Σάββατο ιατρείο στο Μακρύ Γιαλό.
Στο σημείο βρίσκονται αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο της διερεύνησης της πρωτοφανούς αυτής υπόθεσης για τα δεδομένα της Σητείας.
Ο άτυχος 62χρονος σήμερα είχε τα γενέθλια του και οι εκτελεστές του επέλεξαν ... αυτή τη μέρα για να βάλουν τέλος στη ζωή του.

Ο εκλιπών ήταν ιδιώτης γιατρός, παντρεμένος με γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής περίπου 35 ετών, γνωστός κι αγαπητός στην τοπική κοινωνία που έχει υποστεί σοκ από την περίεργη αυτή υπόθεση.

Αυτόπτης μάρτυρας στο σκηνικό του τρόμου και την άγρια εκτέλεση του καρδιολόγου, ήταν ένας κυνηγός.Ο 73χρονος είδε να πυροβολούν τον γιατρό και φώναξε στο δράστη «φονιά, έφαγες τον άνθρωπο».Δεν μπόρεσε να διακρίνει το πρόσωπο του δράστη, αλλά στη θέα του κυνηγού ο άνδρας τράπηκε σε φυγή.
Μάλιστα πρόλαβε να τον δει να απομακρύνεται με ένα άσπρο ΙΧ. Μάλιστα έρευνες σε ένα άσπρο ΙΧ που είχε σταματήσει η αστυνομία, πραγματοποιήθηκαν έξω από την Ιεράπετρα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Cherchez la femme. κακως παντρευτηκε Βουλγαρα 35 ετων που θελει ενα ταγμα λοκατζηδες για να χορτασει. Εβαλε συμβολαιο στο κεφαλι του και μπαμ και κατω .....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...