Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Μάλλον προς καζάν ντιπί έφερνε. Καλά το πας το οθωμανικό





Μα είναι δυνατόν να παίρνουν στα σοβαρά τον ΑΓΕΝΑΚΗ και να ασχολούνται μαζί του; Ο τύπος δεν κάνει ούτε για …σκουπιδιάρης, όχι για τα της εξουσίας.

 Μιλώντας στο ΚΡΗΤΗ TV χθες ο γραμματέας της ΝΔ, ερωτηθείς για το εκλογικό αποτέλεσμα του Ιανουαρίου του 2015, απάντησε: «Ξέρετε τι έκανε ο κόσμος τότε; Μεταξύ του γιαλαντζί και του γνήσιου λαϊκιστή, επέλεξε τον γνησιότατο λαϊκιστή Αλέξη Τσίπρα…
Ο Αγενάκης έδωσε το βράδυ της Παρασκευής συνέντευξη στην Κρήτη TV και στον δημοσιογράφο Γιώργο Σαχίνη. Και κάποια στιγμή αποκάλεσε τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, "γιαλαντζί λαϊκιστή", που δεν εφάρμοσε το τελευταίο διάστημα της πρωθυπουργίας του τα μνημόνια για να καταφέρει να επανεκλεγεί! Όπως είπε, στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 αναμετρήθηκαν ο "γιαλαντζί λαϊκιστής και ο λαϊκιστής, για να κερδίσει ο λαϊκιστής, ο γνησιότατος λαϊκιστής", όπως είπε, αποκαλώντας τον κ. Σαμαρά "γιαλαντζί λαϊκιστή".

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης περίπου από το 32΄:50"



Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από την μαλακία του έκανε σαν καλός μαθητής του Καρατζαφέρη την κωλοτουμπα του λέγοντας…. Τιμώ και αναγνωρίζω το έργο του πρ. προέδρου και πρ. πρωθυπουργού της Ελλάδας Αντώνη Σαμαρά.
Είναι προφανές ότι η επίκληση -αποσπασματικά- μερών της συνέντευξης δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα των λεγομένων μου».
Και οι πούστηδες όμως…. αποσπασματικά τον παίρνουν. Δεν είναι …συνεχές.    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...