Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Μπέρδεψε την …φανέλα με το… σώβρακο.





Την «σκότωσε» με το λάθος του, αλλά αντιμετώπισε με πολύ χιούμορ τον φόνο κατά τη βράβευσή της στα Κορφιάτικα Βραβεία 2017 η Δέσποινα Βανδή. Ο κύριος που θα της απένειμε το βραβείο αντί για Δέσποινα Βανδή την αποκάλεσε Άννα Βίσση, προκαλώντας γέλιο στην αίθουσα.
Η Βανδή-Βίσση με χιούμορ αντιμετώπισε το περιστατικό σημειώνοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που της συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού και στο παρελθόν την έχουν αποκαλέσει και Καίτη (εννοώντας τη Γαρμπή!).
Η τραγουδίστρια τιμήθηκε με το ειδικό έπαθλο που φέρει το όνομα της Σοφίας Βέμπο για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ντόνα στο μιούζικαλ «Mamma Mia».

Όμως οι γκάφες και τα λάθη των «ακαδημαϊκών » δεν είχαν τέλος . Αρχικά, ο παρουσιαστής της βραδιάς, πήρε… πίσω βραβείο που απονεμήθηκε στη Βίκυ Σταυροπούλου, γιατί εκείνη ήταν απούσα, βραβείο το οποίο – ύστερα από συζήτηση επάνω στη σκηνή – κατέληξε στο Σπίτι του Ηθοποιού.



Κακός χαμός σήμερα στα κανάλια.



 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ Η ΒΑΝΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ . Η ΥΠΕΡΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ . ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΘΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ . ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΝΤΑΛΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ , ΤΥΧΑΙΟ ?? .....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...