Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Βλέπουν το δένδρο και χάνουν το…δάσος.



Αυτό δεν είναι νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου αλλά για την παραχώρηση της Θράκης

Η κυβέρνηση έρχεται τώρα ουσιαστικά με φωτογραφική τροπολογία ενσωματωμένη στο νομοσχέδιο για τις αδελφές να δώσει τη δικονομική δυνατότητα στους νομικούς παραστάτες της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης», να καταθέσουν εκ νέου προσφυγή για την οριστική αναγνώριση της απόφασης του ΕΔΑΔ.
Αυτό το γεγονός, και εάν περάσει αυτή η τροπολογία από τη Βουλή, ανοίγει ουσιαστικά τον δρόμο για την νομική αναγνώριση όλων των παράνομων μέχρι σήμερα μειονοτικών συλλόγων στη Θράκη που φέρουν την επωνυμία «τουρκική – τουρκικός», παρακάμπτοντας τα εμπόδια που εγείρονται από τις αποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη απαντώντας στην επιχειρηματολογία της κυβέρνησης ότι η κατάθεση της διάταξης ήταν αναπόδραστη μετά τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, είπε ότι η Συνθήκη της Λωζάνης γι΄αυτές τις αποφάσεις δεν αποτελεί εφαρμοστέο δίκαιο για την εκδίκασή τους. Χαρακτήρισε επίσης την τροπολογία «κερκόπορτα» που μπορεί να λειτουργήσει σε βάρος της κυρίαρχης πολιτικής της Ελλάδας και τόνισε ότι με τη νέα μορφή που αυτή κατατέθηκε, έχει γίνει ακόμη χειρότερη.


 

“Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας ” , 2η συνεδρίαση 10ου 2017 με θέμα , «Τουρκική Ένωση Θράκης»







Mε κρυφή τροπολογία πάνε για αναγνώριση την «Τουρκική Ενωση θράκης  ...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


> ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ !

> ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΩ !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...