Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Χολέρα στο «Έλενα Βενιζέλου».



Αέρα - αέρα να φύγει χολέρα , που επιμένει να υπουργεύει.

Το βακτήριο της χολέρας ανιχνεύθηκε στα πρώτα δείγματα σε νερά του υπογείου της αποθήκης τροφίμων του νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου».
Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, «στο υπόγειο της αποθήκης τροφίμων έξι μήνες τρέχουν νερά, ενώ διαμαρτύρεται συνεχώς το Σωματείο και οι Εργαζόμενοι. Η Διοίκηση δεν αποκατέστησε τη βλάβη. Το πρόβλημα συνεχίζεται ακόμη και σήμερα. Τα νερά τρέχουν. Έγινε καλλιέργεια δείγματος του νερού που τρέχει από την αποθήκη τροφίμων από την Επιτροπή Λοιμώξεων του Νοσοκομείου. Στα πρώτα δείγματα ανιχνεύθηκε το βακτήριο της χολέρας».
«Η χολέρα είναι μία βακτηριακή νόσος που μεταδίδεται στον άνθρωπο μέσω του μολυσμένου νερού και των κοπράνων. Η νόσος συναντάται σε χώρους κακής υγιεινής. Η νόσος μπορεί να αποβεί μοιραία για τον άνθρωπο μέσα σε λίγες ώρες από την εκδήλωση των συμπτωμάτων. Κινδυνεύουν γυναίκες, παιδιά και εργαζόμενοι»
Το Υπουργείο Υγείας, με ανακοίνωσή του, επιβεβαίωσε την καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ για τη χολέρα στα υπόγεια του «Έλενα Βενιζέλου».
Πιο συγκεκριμένα παραδέχθηκε ότι στα υπόγεια του «Έλενα Βενιζέλου» βρέθηκαν «δυνητικά εντεροπαθογόνοι μικροοργανισμοί» και τονίζει ότι αποφασίστηκε το σφράγισμα της αποθήκης.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΗΤΗΣ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΧΑΛΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ SIR TAKIS

Ανώνυμος είπε...

Τί σχέση έχει τό σχόλιο τού πρώτου σχολιαστή μέ τό άρθρο ????????????????.....

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΛΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Εξω από την Ελλάδα τά εβραιοειδή πού φέρνουν μέσα τή χολέρα γιά νά αφανήσουν τούς Ελληνες.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...