Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Έτοιμος να δώσει καθρεπτάκια στον ιθαγενή Τσίπρα ο Τράμπ. που ο Τσιπρισκος θα τα παρουσιάσει ως πλάκες χρυσού.



Ο Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Τραμπ αναμένεται να ποντάρει στον γεωπολιτικό ρόλο και τη ναυτική βάση της Σούδας στην Κρήτη. Όμως  Αμερικανοί αξιωματούχοι επιμένουν ότι η Σούδα δεν μπορεί να αντικαταστήσει το Ιντσιρλίκ στην Τουρκία, η βάση στην Κρήτη έχει απλώς σημασία για τις αμερικανικές επιχειρήσεις στη Μέση Ανατολή. Παράλληλα, πηγές αναφέρουν ότι υπάρχουν σχέδια να κατασκευαστεί και δεύτερη στρατιωτική βάση στη νότια Κρήτη» όπως γράφει χαρακτηριστικά αμερικανικό δίκτυο. 



To Ιντσιρλίκ, η Σούδα, τα πυρηνικά και οι … αναλυταράδες!!! Τι ΒΟΜΒΑ θα ρίξει στον Τσίπρα σήμερα ο Τραμπ και τι ΔΕΝ σας λένε οι …


 


Η στρατηγική σημασία της Ιντλίμπ για τη Τουρκία, τη Ρωσία και τις ΗΠΑ




Νέα φάση στις σχέσεις της Ουάσιγκτον και της Ελλάδας: Ερντογάν, Άμυνα, ασφάλεια, ενέργεια, οικονομία και ολίγον Σούδα




CNNi: Ο Τραμπ σε συνομιλίες με τον Τσίπρα, ο οποίος κάποτε διαμήνυε ότι είναι «κακός»




Μια φώτο όλα τα λεφτά . Η «ακροδεξιά» αγκαλιά με την «ακροαριστερά» στο Αμέρικα, και στην άκρη το παιδί των τοκογλύφων.  Το γαμίσαμε και ψόφησε. Άντε τώρα εσύ να βρεις τι να ψηφίσεις. 

Στο ναδιρ οι σχέσεις τους αλλά οι ΗΠΑ δίνουν στην Τουρκία stealth F-35 5ης γενιάς και στην Ελλάδα «λίφτινγκ» στα σαπάκια μας F-16!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΗΓΕ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ. ΠΑΝΕ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΚΟΥΠΙΣΤΟΥΝ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΘΆ ΕΡΘΟΥΝ !
Ο ΧΟΡΟΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ !!

Ανώνυμος είπε...

Η αναβάθμιση είναι το καθρεπτάκι που είπες. Ο ΚΑΜΜΈΝΟΣ ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΈΡΙΑ ΤΟΥ . Έβγαλε με το παραπάνω τα έξοδα της επόμενης εκλογικής αναμέτρησης.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...