Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Αφήστε μακριά μαλλιά γιατί κινδυνεύετε από τους παρακρατικούς του ΣΥΡΙΖΑ. .



 «Ομάδες ελέγχων» αποτελούμενες από 30-40 άτομα είχαν δημιουργήσει οι κουκουλοφόροι την περασμένη Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας.
Κάθε μία, «περιπολούσε» σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας  τσεκάροντας τους πολίτες προκειμένου να εντοπίσει φασίστες ή μέλη της Χρυσής Αυγής. Στο στόχαστρο έμπαιναν κοντοκουρεμένοι πολίτες με συγκεκριμένα ενδυματολογικά χαρακτηριστικά, ενώ παράλληλα αναζητούσαν άτομα που συμμετείχαν στην συγκέντρωση κατά του νόμου για την αλλαγή φύλλου. Κάπως έτσι έπεσαν στα χέρια των αντιεξουσιαστών και οι δόκιμοι αξιωματικοί της Σχολής Ευελπίδων.  
«Ήταν δύο νεαροί με πολιτικά. Είχαν ψωνίσει σε μαγαζί με στρατιωτικά είδη. Τότε τους επιτέθηκαν, τους χτυπούσαν με καδρόνια και κάποια στιγμή τους απείλησαν πως θα τους σκοτώσουν», ανέφερε καταστηματάρχης της περιοχής που τους βοήθησε. Οι νεαροί βρέθηκαν στο Μοναστηράκι για να αγοράσουν εξοπλισμό και ρουχισμό για την σχολή τους, όταν τους επιτέθηκαν οι κουκουλοφόροι. 

 

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ … Καταζητούνται οι παρακάτω αναρχικοί φώτο




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

θαρθει ελπιζω συντομα η εποχη που οι αναρχοκομουνιστες θα πρεπει να κοψουν κοντα τα μαλλια τους και να πλενονται με σαπουνι,γιατι θα κινδυνευουν απο τον ελληνικο λαο και στρατο με κατακρεουργηση....
καμια πεντακοσαρια χιλιαδες ειναι μονο οι φανατικοι μισελληνες αναρχοκομουνιστες φονιαδες και αλλοι τοσοι οι φανατικοι λαθρο ισλαμιστες και τουρκαλμπαν συμμαχοι και επιβητορες τους,θα τα καταφερουμε.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...