Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Το ξαναείπαμε. Αηδία κατάντησε.






«Αυτοί που οργάνωσαν και εκτέλεσαν την απαγωγή δεν βρίσκονται μέσα στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου», δήλωσε ο Γιώργος Περάκης, ο συνήγορος υπεράσπισης του 45χρονου ξυλουργού Μανώλη Σταγογιάννη και του 22χρονου κτηνοτρόφου που έχουν συλληφθεί. Ο ίδιος χαρακτήρισε τους συλληφθέντες ως «τελευταίους τροχούς της αμάξης»,

Οι συλληφθεντες…


-Πολομαρκάκης Εμμανουήλ του Οδυσσέα, γεν. 1973, Ρέθυμνο
-Γλυνιαδάκης Ελευθέριος του Ιωάννη, γεν. 1995 Σφακιά, κτηνοτρόφος
-Πολάκης Σταμάτης του Νικολάου, γεν. 1971 Ρέθυμνο, κτηνοτρόφος
-Παντρεμένος Χρήστος του Βασιλείου, γεν. 1957 Αθήνα, κάτοικος Ρεθύμνου, κτηματομεσίτης (ιθύνων νους της απαγωγής)
-Κλάδος Εμμανουήλ του Δράκου, γεν. 1974, ιδιοκτήτης της μάντρας που βρέθηκε ο απαχθείς.
-Γρηγοριάδης Βασίλης του Παναγιώτη, γεν. 1977, Σκόπια, κάτοικος Θεσσαλονίκης
-Σταγογιάννης Εμμανουήλ του Γρηγορίου γεν. 1972, Ρέθυμνο


Μαραθώνιος απολογιών των 7 συλληφθέντων για την απαγωγή Λεμπιδάκη -Υπό δρακόντεια μέτρα [εικόνες]

 

ΗΕΛ.ΑΣ. ψάχνει τους πραγματικούς απαγωγείς


Οκτώ νέα πρόσωπα, που πιθανότατα να έχουν συμμετοχή και σύνδεση με την απαγωγή Λεμπιδάκη, προκύπτουν μέσα από τη δικογραφία, τις καταθέσεις, τις παρακολουθήσεις και τις μαρτυρίες των εμπλεκομένων. Όπως αποκαλύπτεται ο ίδιος ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, αποκαλούσε το φύλακα "φιλόσοφο". Ο "φιλόσοφος", ο "Γιάννης ο Ρώσος", ο ανώνυμος συμπατριώτης του και ο "Άκης" είναι τέσσερα από τα άτομα που προκύπτουν από τα λεγόμενα των συλληφθέντων στις καταθέσεις που έδωσαν στην Αστυνομία και μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί, όμως εκτιμάται ότι έχουν σημαντικό έως ηγετικό ρόλο στην πολύκροτη υπόθεση. Οι αστυνομικοί δίνουν ιδιαίτερη σημασία σε σειρά συναντήσεων που έκανε ο 23χρονος Γ.Ε. στην περιοχή του Βρασκά Σφακίων σε συγκεκριμένο σπίτι με τους Κ.Β., Σ.Ε., Π.Ι. και Α.Γ.


Μια διαπίστωση που κανείς δεν τολμά να αναδείξει , ειδικά στα ΜΜΕ της διαπλοκής   . Κανείς μάλλον δεν μπορεί να πιστέψει το απίστευτο , ότι μια ομάδα  ανώνυμων  και αστυνομικών , όπως οι ίδιοι λένε , ήλεγχε εξ αρχής όλη την υπόθεση και δημοσίευε την εξέλιξη της υπόθεσης στο διαδίκτυο βήμα- βήμα .

Είναι δε αυτή που ουσιαστικά την προηγούμενη ημέρα έδωσε το σύνθημα για την σύλληψη των δραστών και την ελευθέρωση του Λεμπιδάκη . Ακόμα και για το 1.000.000 ευρώ που δόθηκε στην ΕΛ.ΑΣ είχε πει. Στα παρασκήνια η επέμβαση αυτής την ομάδας έχει προκαλέσει εκνευρισμό και αμηχανία στα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ Τι κρύβεται πίσω από την πρωτόγνωρη αυτή υπόθεση ; Ποιοι είναι οι εγκέφαλοι που εάν αναγλυφθούν θα έχουμε πολιτικό σεισμό;
 





ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ:

Tώρα έγιναν τρεις οι ομάδες. Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία που έχει στην κατοχή της και ερευνά η ΕΛ.ΑΣ., τα άτομα που συμμετείχαν στην απαγωγή μέχρι και την απελευθέρωση του απαχθέντος, ξεπερνούν τα είκοσι.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ… ΑΥΤΟΦΩΡΑΚΗΔΕΣ

Ανώνυμος είπε...

αναγλυφθούν????
Ποιοι είναι οι εγκέφαλοι που εάν αναγλυφθούν θα έχουμε πολιτικό σεισμό;

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί πού πιαστηκανε είναι τά εκτελεστικά οργανα !! Οί εγκέφαλοι είναι στό απυρόβλητο !!!
Η εβραιομασονία ....

Ανώνυμος είπε...

Όταν μαθαίνεις ότι ο μπαμπάς εν μέσω ομηρίας πήγε ως καλεσμένος σε γάμο υιού ντόπιου μεγαλοκακοποιού με διεθνή καριέρα, και έβαλε και χάρισμα, κάτι σάπιο υπάρχει, η κάτι άλλο παίζει..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...