Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Το παραμύθι δεν είχε δράκο.



Καταρρίπτετε ο «μύθος». Άντε μπας και ηρεμίσουν οι Παντελιδικοί.
Στην αρχειοθέτηση της δικογραφίας που αφορά στο τροχαίο δυστύχημα στις 18 Φεβρουαρίου του 2016, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο δημοφιλής καλλιτέχνης, προχώρησε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Μετά από μια έρευνα ενός και πλέον έτους, και τις μηνυτήριες αναφορές της οικογένειας του Π. Παντελίδη, ότι δεν οδηγούσε εκείνος αλλά μια από τις κοπέλες που ήταν μαζί του εκείνο το βράδυ, ο εισαγγελέας απεφάνθη ότι οδηγός ήταν ο ίδιος ο άτυχος τραγουδιστής.

Οι αναφορές στρέφονταν σε βάρος των δυο γυναικών, για τα  αδικήματα της ανθρωποκτονίας εξ αμέλειας και της ψευδορκίας.

Η εισαγγελική αρχή, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα στοιχεία, τις καταθέσεις και τις πραγματογνωμοσύνες, απέρριψε τις καταγγελίες ότι οδηγός ήταν μια από τις γυναίκες που βρίσκονταν μαζί του στο αυτοκίνητο.

Πάντως η οικογένεια του Π. Παντελίδη, έχει προθεσμία 3 μηνών εντός της οποίας μπορεί να στραφεί κατά της διάταξης αρχειοθέτησης ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών. Ο τελευταίος ή θα συμφωνήσει με τον συνάδελφο του εισαγγελέα Πρωτοδικών, ή θα ζητήσει περαιτέρω έρευνα, ή έχοντας διαφορετική άποψη δύναται ακόμη και να ζητήσει την άσκηση ποινικών διώξεων.

Η αγωγή της οικογένειας Παντελίδη κατά της Μίνας Αρναούτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...