Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Πως θα ζήσουμε χωρίς τις συναυλίες και τις "πουτάνες" του …Nammos;




Την τριετή σύμβαση παραχώρησης του δικαιώματος απλής χρήσης παραλίας και αιγιαλού, που είχε υπογραφεί στις αρχές Ιουλίου με την εταιρεία «Nammos Restaurant by the Sea», ανακάλεσε σήμερα Παρασκευή η Περιφερειακή Διεύθυνση Δημόσιας Περιουσίας Αιγαίου της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας.
Αυτό έγινε διότι η επιχείρηση μετέτρεψε την παραλία της Ψαρρούς στη Μύκονο επανειλημμένα σε συναυλιακό χώρο.
Θυμίζουμε ότι πρόκειται για μία από τις πιο “κοσμικές” παραλίες της χώρας και εκεί όπου κάθε καλοκαίρι γίνονται οι γνωστές πια συναυλίες του Αντώνη Ρέμου, ξοδεύονται αστρονομικά ποσά και φέτος την… κοσμούσαν ακόμα και καμήλες!
Πότε βγήκε η απόφαση; Στα τέλη Σεπτεμβρίου, όταν δηλαδή ουσιαστικά η τουριστική σαιζόν έχει τελειώσει. Όταν όλες οι μεγάλες συναυλίες έγιναν και απέφεραν εκατομμύρια ευρώ στούς ιδιοκτήτες του εστιατορίου. Δεν έβλεπαν οι υπάλληλοι του υπουργείου τις συναυλίες του Ρέμου και των καλλιτεχνών από την Αραβία; Δεν έβλεπαν την εξέδρα που είχε στηθεί στην παραλία; Τις καμήλες που μεταφέρθηκαν από την Αίγυπτο δεν τις είδαν; Εκεί δεν ήταν το ΣΔΟΕ για ελέγχους;
Το ζήτημα είναι ότι στην Ελλάδα δεν εφαρμόζονται οι νόμοι, αν και υπάρχουν. Οι παράνομες κατασκευές στο Nammos αλλά και σε άλλες παραλίες της Μυκόνου, κι όχι μόνο, υπάρχουν από την αρχή της τουριστικής σεζόν. Και στο τέλος τις βάζουν λουκέτα ή ανακαλούν τις άδειες, για να ξεκινήσουν στην νέα σαιζόν με μια από τα ίδια.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...