Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Μήπως πρέπει να δουν και την “χρηματοοικονομική πλευρά”;



Σε λίγες μέρες θα συμπληρωθούν 7 μήνες της απίστευτης απαγωγής του κρητικού επιχειρηματία και ακόμα δεν έχουν εντοπιστεί οι δράστες. Η αστυνομία περιμένει το λάθος που θα κάνουν οι απαγωγείς, ώστε να βρουν το κρησφύγετο.
Απογοήτευση, προβληματισμός, αγωνία και κούραση όχι πάντως για τους απαγωγείς, που είναι οι μόνοι που φαίνεται να έχουν απίστευτες αντοχές δημιουργούν ένα «κοκτέηλ» που αποτυπώνει πλήρως την υφιστάμενη κατάσταση.
Το γεγονός πως σε λίγες μέρες μπαίνουμε στον 7ο μήνα , δείχνουν πως η απελευθέρωση Λεμπιδάκη είναι πιο μακριά από ποτέ!

Η έλλειψη  επικοινωνίας των απαγωγέων που φέρεται να έχουν ξεκαθαρίσει πως αν δεν μαζέψει η οικογένεια τα 30 εκατομμύρια ευρώ «να … τους ξεχάσουν» και η αδυναμία της οικογένειας να σπάσει το διψήφιο νούμερο στον αριθμό των εκατομμυρίων που έχουν συγκεντρωθεί, δείχνει το απόλυτο «βάλτωμα».
Και αφού οι εκκλήσεις, οι παραινέσεις και τα ευχολόγια δεν έπιασαν, ως αναμένετο, τόπο, τι απομένει; Ένα μικρό θαύμα ή ένα μεγάλο λάθος από πλευράς απαγωγέων, που δεν είναι απίθανο λόγω του ιδιαίτερα μακρού διαστήματος που εξελίσσεται η απαγωγή. Κι επίσης ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, ο μεγάλος άτυχος αυτής της υπόθεσης, να έχει αντοχές ξεπεράσει την περιπέτεια του.
newsbomb.gr

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ;

Το τεράστιο ποσό πού έχουν απαιτήσει οι απαγωγείς Λεμπιδάκη μπορεί να βάλει κανένα σε σκέψεις για τα παιγνίδια που θα μπορούσαν να παίζονται μέσα στο τραπεζικό σύστημα, το οποίο είναι αναξιόπιστο με τις μετοχές στο ΧΑ να χειραγωγούνται. Με ένα τέτοιο ποσό η οικογένεια Λεμπιδάκη πολύ δύσκολα θα μπορέσει να κρατήσει τις μετοχές της στη Παγκρήτια Τράπεζα. Η Μαφία λειτουργεί απο χρόνια στις Ελληνικές τράπεζες με πρόσωπα που κάποιες φορές κατέληξαν στη φυλακή. Είναι γνωστή και η διαπλοκή τραπεζών-κυβέρνησης-MME-εγκληματιών ποινικού δικαίου. Λείπουν χρήματα στην αγορά...

http://zcode-gr.blogspot.gr/2017/09/blog-post_21.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...