Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Καμμένε πες΄μου τον φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι.




Την απόλυτη καταδίκη των συναδέλφων του προκάλεσε η στάση του δικαστικού επιμελητή Γιάννη Παναγόπουλου ο οποίος κατάσχεσε την περιουσία ιδιώτη στο Ρέθυμνο το περασμένο Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017 για λογαριασμό ξένου fund Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που ηρθαν στο φως της δημοσιότητας δείχνουν ότι ο κ. Παναγόπουλος (ο οποίος αποκάλεσε άπλυτους τους πολίτες του Ρεθύμνου) είναι φίλος από παλιά με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και συγκυβερνήτη του Αλέξη Τσίπρα, κ. Πάνο Καμμένο οπότε υπάρχει πρόβλημα. Θα καταδικάσει ο ψεκασμενος τον φίλο του;  
Θύελλα αντιδράσεων στο νομικό κόσμο της χώρας έχουν προκαλέσει οι ανάρμοστες δηλώσεις που έκανε ο φίλος του κ. Καμμένου εναντίον των κατοίκων του Ρεθύμνου. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου του Εφετείου Αθηνών συνεδριάζει εκτάκτως για τον πειθαρχικό του έλεγχο μετά τις ανάρμοστες δηλώσεις του, ενώ τις επόμενες ημέρες ο εν λόγο κύριος αναμένεται να κληθεί σε απολογία για την κατάσχεση που έκανε στο Ρέθυμνο.

Σε ανακοίνωση της η Ομοσπονδία Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδος καταδικάζει απερίφραστα τις δηλώσεις του Γ. Παναγόπουλου και τονίζει μεταξύ άλλων: «Δεν θεωρούμε κανένα Έλληνα Πολίτη «απόστημα» «άπλυτο» κ.λ.π.».
Ο κ. Παναγόπουλος είναι φίλος του Πάνου Καμμένου, κάτι που αποδεικνύεται με φωτογραφίες που έχει αναρτήσει δημόσια ο συγκεκριμένος δικαστικός επιμελητής.
Και όχι μόνο αυτό. Ο κ. Καμμένος όταν ήταν υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας επί ΝΔ, έκανε ο ίδιος τα εγκαίνια στο γραφείο του κ. Παναγόπουλου στον Πειραιά.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις κατάπτυστες δηλώσεις του.

 

Δέχεται να αντιμετωπίσει μόνο πλυμένους και χτενισμένους Κρητικούς.



ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ενα γνήσιο εβραιοειδές πού ακούει στό όνομα π@ν@γόπουλος ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...