Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Ο «οργανισμός» μάλλον είναι ...της πλάκας.



Όταν δίνει το Ισραήλ που έχει πυρηνικά  κάτω από την Κορέα και την διαλυμένη Αίγυπτο, είναι…. άντε να μην πούμε.
 Είκοσι ολόκληρες θέσεις κάτω από την Τουρκία βρίσκεται η Ελλάδα σε ότι αφορά την στρατιωτική ισχύ σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο οργανισμός Global Firepower στην τακτική ετήσια στρατιωτική του επιθεώρηση.
Η… κατρακύλα της Ελλάδας η οποία το 2009 βρισκόταν μόλις 5 θέσεις κάτω από την Τουρκία, οφείλεται στα καίρια πλήγματα που έχει δεχθεί η στρατιωτική ισχύ της χώρας από τις «συνταγές» των μνημονίων οι οποίες έχουν αφήσει βαρύ το αποτύπωμά τους στις Ε.Δ.
 Οι αμυντικές δαπάνες στην Ελλάδα έχουν μειωθεί κατά 50% σε ότι αφορά το προσωπικό, ενώ για εξοπλισμούς έχουν κυριολεκτικά εξαφανιστεί αφού έχουν περικοπεί κατά 90% σε σχέση με το 2009.
Και όλα αυτά επειδή οι Βρυξέλλες δεν δίνουν πραγματικά «δεκάρα» για τις ελληνικές επιφυλάξεις αναφορικά με την ασφάλεια της χώρας.
Πιο συγκεκριμένα η Ελλάδα βρίσκεται στην 28η θέση της παγκόσμιας κατάταξης και η Τουρκία στην 8η για το 2017 ανάμεσα σε συγκριτικά στοιχεία μεταξύ 133 χωρών.  
ΗΠΑ, Ρωσία, Κίνα, Ινδία, Γαλλία, Βρετανία, Ιαπωνία, στην Τουρκία δίνει την 8η θέση και ακλουθούν Γερμανία, Αίγυπτος, Ιταλία, Νότια Κορέα, Πακιστάν, Ινδονησία, Ισραήλ, Βιετνάμ, Βραζιλία, Ταιβάν, Πολωνία, Ταϊλάνδη, Ιράν, Αυστραλία, Βόρεια Κορέα, Σαουδική Αραβία, Αλγερία, Καναδάς, Ισπανία και Ελλάδα για τις 28 πρώτες.

Τις υπόλοιπες 105 μπορείτε να δείτε εδώ.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Αιγυπτος διαλυμενη στρατιωτικα με τιποτα, δες το βιντεο και θα αναθεωρησεις, αλιμονο σε εμας.
https://www.youtube.com/watch?v=1xhCV9jILys

Ανώνυμος είπε...

Αν κοιτάξουμε λίγο τον πίνακα όλη η γειτονιά έχει .Για Τουρκία, Αίγυπτος, Ιταλία, Ισραήλ είναι αναμενόμενο αλλά έχουν και οι εξής χώρες: Σκόπια, Αλβανία, Βουλγαρία, Σερβία, Ρουμανία, Κροατία, Ουγγαρία, Σλοβενία, Βοσνία, Λίβανο, Τυνησία. Κάντε έναν μεγάλο κύκλο γύρω από την Ελλάδα όλες οι γύρω χώρες έχουν πυρηνικά. Αν γίνει κάτι στα Βαλκάνια ή στην Ανατολική Μεσόγειο η "φωτιά" που θα ανάψει δεν θα σβήνει με τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Νά μή φαίνετε ότι τό εβραικό κράτος (ιδικτησία τού ρότσιλντ είναι) εχει ππερισσότερα πυρηνικά από πολλά άλλα κράτη τό τοποθέτησαν σ αυτή τή θέση , γιά νά ξεγελιούντε οί αφελής μαζάνθρωποι. Επίσεις είναι σίγουρο ότι ό ..οργανισμός αυτός δέν είναι εβραικός ???.....

Ανώνυμος είπε...

ι σύγχρονοι γερμανοτσολιάδες-συνεργάτες των δανειστών και των νενέκων που μας κυβερνάνε αισθάνονται τόσο ισχυροί που βγαίνουν και σε βίντεο μετά από κατάσχεση για να πανηγυρίσουν που έδωσαν ένα μαγαζί σε αμερικανικό fund.

Ο εν λόγω κύριο είναι δικαστικός επιμελητής, στην εταιρία ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ιδιοκτήτης μάλλον και στο βίντεο που θα δείτε ευχαριστεί όσους Ρεθυμνιώτες δεν συμπαραστάθηκαν στον μαγαζάτορα, την αστυνομία που βοήθησε στην κατάσχεση.

Μάλιστα μιλά για ανομία από μεριάς του ιδιοκτήτη του καταστήματος, περιγράφοντας την μη δυνατότητα πληρωμής εισφορών στον ΟΑΕΕ, που τόσες χιλιάδες κόσμο μαστίζει. Χαρακτηρίζει άπλυτους και βρωμιάρηδες, ξεδοντιάρηδες όσους αντιστάθηκαν.

https://www.youtube.com/watch?v=iMheOYihFF4

Ανώνυμος είπε...

Η συγκεκριμένη κατάταξη βγαίνει όχι μόνο από τις στρατιωτικές ικανότητες και τον δυνητικά κατάλληλο πληθυσμό για στράτευση αλλά και με βάση οικονομικά κριτήρια, γι' αυτό το λόγο ενώ παλιά η Ελλάδα ήταν σε πολύ καλή θέση, τώρα να βρίσκεται στην θέση που την έχουν βάλει.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΘΑ ΞΕΧΥΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΗ ΜΠΟΥΤΣΗΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΘΟΛΟΥΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΧΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΘΡΟ . ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙ Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε που έγραψες 4/10 ώρα 11:35. Κατ αρχήν δεν είναι εύκολο να αντιδράσουμε σε αυτά που γίνονται, το πρώτο που χρειάζεται είναι γνώση, γνώση, γνώση. Κατ αρχήν δεν βλέπω και πολλούς να έχουν διάθεση αντίστασης πλέον, όλα τα δεχόμαστε και εννοώ ότι ούτε στην καθημερινότητα μας δεν κοιτάμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Την αντίδραση μην τη λογαριάζεις απαραίτητα να πάρουμε τα όπλα και όποιον πάρει ο χάρος, αρκεί να τον θεωρούμε εχθρό. Κατ αρχήν μπορεί να μην έχουμε καν όπλα να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας. Δεύτερον ανήκουμε σε ένα σωρό διεθνής οργανισμούς, μπορεί να έρθουν να επιβάλλουν την τάξη στην Ελλάδα και μετα να μην φεύγουν. Φαντάζεσαι να σε κυβερνά φανερά το ΝΑΤΟ, ή ο ΟΗΕ, ή το ΝΑΤΟ-EUROCOORP ή η στρατοχωροφυλακή. Γι αυτό χρειάζεται έξυπνες αντιδράσεις και όχι ντουγρου και όποιον πάρει ο χάρος. Τους λαθρομετανάστες κάποιος τους κάλεσε; Κάποιοι έκαναν τα στραβά μάτια γιατί τσέπωναν χρήματα - ΕΥΡΏΠΟΥΛΑ, κάποιοι έφτιαξαν νόμους που προστατεύουν τους ξένους και αφήνουν ακάλυπτους τους Έλληνες. Αυτούς δεν πρέπει αν τιμωρήσεις πρώτα, γιατί ξεκινάς από τα χέρια και δεν ξεκινάς από το κεφάλι του συστήματος.

Ανώνυμος είπε...


Κύρωση Συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας, Ιταλίας, Πολωνίας, Τουρκίας, Βελγίου, Γαλλίας, Γερμανίας, Λουξεμβούργου, Ισπανίας για το Στρατηγείο Eurocorps | 10/11/16 http://www.vouliwatch.gr Υπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής η κύρωση της διεθνής σύμβασης, μία διακρατική συμφωνία, που σχετίζεται με την επάνδρωση, χρηματοδότηση, διοίκηση και υποστήριξη του Στρατηγείου EUROCORPS (Ευρωπαϊκό Στρατιωτικό Σώμα) Σώμα Ταχείας Ανάπτυξης ΝΑΤΟ EUROCORPS (NRDC EC). Στην συμφωνία είχαν αντιταχθεί από αρχή το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή. ως μετά τις έξι τροπολογίες που κατατέθηκαν,Υπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής η κύρωση της διεθνής σύμβασης, μία διΥπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής η κύρωση της διεθνής σύμβασης, μία διακρατική συμφωνία, που σχετίζεται με την επάνδρωση, χρηματοδότηση, διοίκηση και υποστήριξη του Στρατηγείου EUROCORPS (Ευρωπαϊκό Στρατιωτικό Σώμα) Σώμα Ταχείας Ανάπτυξης ΝΑΤΟ EUROCORPS (NRDC EC). Στην συμφωνία είχαν αντιταχθεί από την αρχή το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή. Όμως μετά τις έξι τροπολογίες που κατατέθηκαν, το Ποτάμι και η Ένωση Κεντρώων, παρόλο που υπερψήφισαν την συμφωνία στην επιτροπή, στην Ολομέλεια ψήφισαν «παρών» επί της αρχής. Από την άλλη η Νέα Δημοκρατία που και αυτή υπερψήφισε την συμφωνία στην επιτροπή, μετά τις τροπολογίες που προστέθηκαν, καταψήφισε.
Πιο συγκεκριμένα, σκοπός της σύμβασης είναι η συµµετοχή των συνυπογραφόμενων κρατών στις δραστηριότητες του EC, µέσω συνεργασίας του προσωπικού τους µε το Στρατηγείο EUROCORPS (HQ EC) θεσπίζοντας διαδικασίες για στελέχωση, χρηµατοδότηση και διοίκηση του HQ EC. Η συμφωνία λοιπόν κάνει εκτενή αναφορά στα καθήκοντα και στο καθεστώς του EC, ρυθμίζει διοικητικά θέματα και ορίζει τις αρμοδιότητες των ατόμων που θα στελεχώνουν το σώμα. Επίσης αναφέρεται ότι οι αλλαγές στις θέσεις εργασίας και η περιγραφή των καθηκόντων των ατόμων θα χρειάζονται την συγκατάθεση του κράτους του. Επισημαίνεται ακόμα ο πειθαρχικός κώδικας που θα χρησιμοποιεί το σώμα, καθώς και ο τρόπος που θα γίνεται η αύξηση, η μετακίνηση, η μείωση του προσωπικού που θα παρέχει μία χώρα. Τέλος γίνεται μία αναφορά στο πως θα καλύπτονται τα έξοδα συντήρησης και λειτουργίας του σώματος, ενώ τέλος αναφέρονται κάποια δικαιώματα που θα έχουν στο σώμα οι συνεργαζόμενες χώρες.
H διεθνής σύμβαση συνοδεύεται από έξι τροπολογίες, τρεις υπουργικές και τρεις βουλευτικές, οι οποίες προκάλεσαν έντονη συζήτηση στην Ολομέλεια και αφορούν: - Την τροποποίηση διατάξεων του Στρατιωτικού Ποινικού Κώδικα, -Την ένταξη Μονάδας Υποστήριξης του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την παροχή διοικητικής μέριμνας, - Ρυθμίσεις θεμάτων του Υπουργείου Υγείας, - Την διαδικασία πρόσληψης του Γενικού Διευθυντή του «Ελληνικού Φεστιβάλ», -Την σύναψη εργασιακών συμβάσεων και συμβάσεων έργου στο «Ελληνικό Φεστιβάλ».

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 4/10 ωρα 5:31 μ.μ. είμαι αυτός πού αναφέρεσαι. Δέχωμαι τό σχολιο σου γιατί είναι σωστό . Σ ευχαριστώ !!!

Ανώνυμος είπε...

Κατι αλλαζει επιτελους, μπορουμε να συνεννοουμαστε, αυτο ειναι αισιοδοξο.

Ixnos είπε...

Εμείς πάντως είμαστε υπερήφανοι για τους επισκέπτες του blog που μπαίνουν στον κόπο να γράψουν την άποψη τους, συμφωνούμε-διαφωνούμε. Αυτο είναι η δημοκρατία που μας έχει λείψει.

Ανώνυμος είπε...

Και εμεις ως αναγνωστες σου και σχολιαστες, σου ειμαστε ευγνωμονες που μπορουμε να γραφουμε ελευθερα την οποια αποψη μας χωρις λογοκρισια και αυτο ειναι το σημαντικοτερο σε μια αμφιδρομη ανταλλαγη σκεψεων και προβληματισμου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...