Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Οι αδελφές Καραμαζώχ



Δηλώνει ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μ….άκης:
«ήρθε η ώρα να ανοίξουμε το βήμα και να γράψουμε τη δική μας ιστορία». «έχω την τιμή και την ευθύνη να ηγούμαι μιας μεγάλης παράταξης που έκανε πράξη την εθνική συμφιλίωση και άφησε πίσω το οδυνηρό παρελθόν». «Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής νομιμοποίησε το Κομμουνιστικό Κόμμα. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης συγκυβέρνησε με την Αριστερά όταν οι περιστάσεις το επέβαλαν. Ο Παύλος Μπακογιάννης πλήρωσε με τη ζωή του, το πάθος του να χτίζει γέφυρες εκεί που άλλοι ύψωναν τείχη»….. Έρχεται η σειρά να συνυπάρξουμε  με τους σοσιαληστές του ΠΑΣΟΚ.
Την ίδια ώρα ο Τσιπρας στις Πρεσπες χαρίζει σπίτια και υποσχέσεις για… καλό χειμώνα,  προετοιμαζόμενος για τα καθρεφτάκια που θα δώσει στους ιθαγενείς της Θεσσαλονίκης που ….κυριεύτηκε από ..κινέζους. ( Παρεμβάσεις στην αγορά εργασίας για την αντιμετώπιση της αδήλωτης αλλά και της απλήρωτης εργασίας, αλλαγές στην ασφάλιση κυρίως των ελευθέρων επαγγελματιών ακόμη και την πρόβλεψη για την επιδότηση της σύνδεσης με το internet όλων των φοιτητών)

Ρεαλιστικά, περιθώριο εξαγγελιών ανάλογων με αυτών που έγιναν το 2014 και έμειναν στην Ιστορία ως «πρόγραμμα Θεσσαλονίκης» (που… σκίστηκε μετεκλογικά, αντί για τα Μνημόνια) δεν υπάρχει. Ο ίδιος, στην πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή του στον Alpha, παραδέχθηκε ότι οι φοροελαφρύνσεις είναι αδύνατες νωρίτερα από το 2019, ανεξαρτήτως των αντοχών της κοινωνίας και της πραγματικής οικονομίας.
Αποτελεί το γεγονός ότι τα μνημονιακά προαπαιτούμενα προβλέπουν περικοπές προνοιακών και άλλων επιδομάτων το 2018 και με βάση τα μέτρα της συμφωνίας του Ιουνίου έρχεται γενναίο «ψαλίδι» το 2020 στο αφορολόγητο (στα 5.700 ευρώ).

Τα μνημόνια υπογράφηκαν επι ΠΑΣΟΚ και επι ΝΔ. Τη χρεοκοπία την έφεραν Σημίτης και ο Καραμανλής και την διεκπεραιώνει ο Τσίπρας. Ο Φουστάκης Καραμανλής χρεοκόπησε τη χώρα και τη κοπάνησε. Τα μνημόνια δεν σβήνονται. Υπάρχουν και θα υπάρχουν όσο ισχύει το δημοσιονομικό σύμφωνο που υπέγραψε ο προταθείς για Πρωθυπουργός από το μέλος της Λέσχης Αθηνών Γ. Καρατζαφέρη, που και αυτός εξαφανίστηκε. Τώρα πάμε στο δεύτερο στάδιο, το τελικό. Δεν χρειάζεται να υπογραφεί άλλο μνημόνιο, αφού τα παλαιά ισχύουν.
Αν χρεοκοπήσει η Ελλάδα, η  πολλαπλώς δεσμευμένη περιουσία όλων μας θα γίνει κιμάς των δανειστών. Άρα ο Τσίπρας λέει ψέματα όταν λέει ότι "θα βγούμε από τα μνημόνια το 2018".. Αυτό δεν αλλάζει όσες φορές και να το πει Σας δουλεύει και όλοι οι κομματάρχες της Βουλής του κάνουν πλάτες. Όλοι, γιατί όλοι είναι μια παρέα.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από τον Ανδρέα Παπανδρέου φάγαμε ψωμάκι!

Ανώνυμος είπε...

Από τόν παπανδρέου φάνε ψωμάκι ορισμένοι καί τό πληρώνουν οί υπόλοιποι πλην αυτών πού τό έφαγαν.....

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που έφαγαν από τον Α.Παπανδρέου ψωμάκι ήταν ο υπόκοσμος της κοινωνίας.Ετρωγαν και δεν τους ένοιαζε για τους υπολοίπους

Ανώνυμος είπε...

Ο Παπανδρέου όπως καί γέρο Καραμανλής ήρθαν εντεταλμένοι από Ρότσιλντ καί Ροκφέλλερ γιά νά ...σώσουν... τήν Ελλάδα . Φυσικά γιά νά ριζώνουν βαθύτερα τά καθεστώτα τους καί νά κάνουν συνενόχους τους όσο γίνεται περισσότερους , τάιζαν ψύχουλα πού φαίνωνταν πλούτη μεγάλα γιά τούς αφελής . Επρεπε νά μήν υπάρχει μεγάλη αντίσταση στήην επιβολή τής οικονομικής δικτατορίας πού θά επεβάλετο μετά (σημερινή...) . Γιαυτό όσοι έφαγαν βγάζουν τώρα μούγκα στή στρούγκα .
Τό 1973 εκπονήθηκε τό σχέδιο αυτό γιά τήν Ελλάδα στό Λονδίνο από εβραίους λόρδους , Κύριοι καί Κυρίες .

Ανώνυμος είπε...

Για τον πρωτο, ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΤΖΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ
https://youtu.be/CcY_BRaeCjc?t=5m18s

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΣΟΚ. ΠΩΣ ΘΑ ΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ....
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑ . ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΔΩΣΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΟΡΙΖΩΝΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΘΝΟΥΣ ΘΑ ΦΤΙΑΧΝΩΝΤΕ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΑΣΟΚ.
ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ...!!!

Ανώνυμος είπε...

Με τον Α.Παπανδρέου ήρθαν οι αλλαξοκωλιές στη χώρα.

Ανώνυμος είπε...

Θέλεις νά καταστρέψεις μιά χώρα ;;; Φτιάξε ένα ΠΑΣΟΚ . Τό αποτέλεσμα θά σέ δικαιώσει ...

Ανώνυμος είπε...

Ιδού και η σχετική απόφαση της 4ης Ολομελείας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, που συνήλθε στις 28-29/07/1948: «Η Ελλάδα είναι κράτος ιμπεριαλιστικό και κατέκτησε δια της βίας ολόκληρες περιφέρειες κατοικημένες από άλλες εθνότητες. Το ΚΚΕ διακηρύττει εν ονόματι των βασικών αρχών του μπολσεβικισμού για την Μακεδονία και τη Θράκη, το σύνθημα του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης μέχρι πλήρους αποχωρισμού από το Ελληνικό κράτος, του δικαιώματος για μια ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη και υποστηρίζει δραστήρια την επαναστατική πάλη του πληθυσμού των περιφερειών αυτών για την εθνική τους απελευθέρωση» («ΚΚΕ- Τα Επίσημα Κείμενα, τόμος 3ος).

Μερικούς μήνες αργότερα, τον Ιανουάριο του 1949, συνήλθε εκ νέου η Κ.Ε. του ΚΚΕ (5η Ολομέλεια) κι έλαβε την εξής απόφαση: «Στη Βόρεια Ελλάδα ο Μακεδονικός (Σλαβομακεδονικός) λαός τα ’δωσε όλα για τον αγώνα και πολεμά με μια ολοκλήρωση ηρωισμού και αυτοθυσίας που προκαλούν τον θαυμασμό. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας και της λαϊκής επανάστασης, ο μακεδονικός λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάστασή του, έτσι όπως τη θέλει ο ίδιος, προσφέροντας σήμερα το αίμα του για να την αποκτήσει». Αυτά τα κατάπτυστα κείμενα, τα οποία ισχύουν μέχρι σήμερα μιας και δεν έχουν αποκηρυχθεί από το ΚΚΕ, θα κυνηγούν τους κομμουνιστές εις τον αιώνα τον άπαντα! Κι όχι μόνο του ΚΚΕ, αλλά και τους υπολοίπους «διαδόχους» (ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ), διότι μέχρι το 1968 το ΚΚΕ ήτο ενιαίο κόμμα.

Τι θα γινόταν εάν επικρατούσαν οι συμμορίτες; Να αναφέρουμε περιληπτικά: Η Μακεδονία θα ήτο επαρχία των Σκοπίων, η Θράκη της Βουλγαρίας και η Ήπειρος της Αλβανίας. Εκατοντάδες χιλιάδες αν όχι εκατομμύρια Έλληνες, θα εξοντώνονταν στα ελληνικά «Γκουλάγκ». Σε κάθε περίπτωση, η κομμουνιστική περιπέτεια θα κατέρρεε το 1990 και εκατομμύρια ρακένδυτοι και πειναλέοι Έλληνες θα εγκατέλειπαν την ρημαγμένη πατρίδα και θα λαθρομετανάστευαν στις χώρες της Δύσεως, όπου θα ζούσαν κυνηγημένοι κάνοντας δουλειές του ποδαριού. Οι δε Ελληνίδες, θα κατέληγαν στα μπαρ και στους κακόφημους οίκους των ευρωπαϊκών πρωτευουσών. Με λίγα λόγια, θα ήμασταν οι Αλβανοί της Ευρώπης!

Αιωνία, λοιπόν, τιμή και δόξα αξίζει σ’ αυτούς που πολέμησαν για την ελευθερία και την ακεραιότητα της Πατρίδος. ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

Το μελοs τηs Λεσχηs Αθηνων Γ.Καρατζαφερηs ειναι αυτο που το εχεσε το περιστερι;

Ανώνυμος είπε...

Γιά τό αλητο-εβραικο-πολιτικό συστημα στήν Ελλάδα θα μπορουσαμε νά μιλάμέ καί νά γράφουμε μήνες..!! Ολοι τους είναι τό ίδιο απλά έχουν ονομτίσει μέ πολλά ονόματα τό ένα καί μοναδικό κόμμα τους γιά ευνοήτους λόγους..
Τι δέν κατάλαβες ??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...