Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Χασίσι ήπιε και ο …θεός .



«Το Λιμενικό ανακοίνωσε ότι έπειτα από την καταμέτρηση διαπιστώθηκε πως το σκάφος- το οποίο είχε εντοπιστεί το πρωί της Παρασκευής- μετέφερε 84 δέματα ινδικής κάνναβης, συνολικού βάρους 1.831,50 κιλών. Εκτιμάται ότι προορισμός του σκάφους ήταν κάποιο από τα κοσμοπολίτικα νησιά του Αιγαίου και πως η αξία του φορτίου ξεπερνά τα 10 εκατ. ευρώ. Το σκάφος είχε ξεκινήσει το ταξίδι του από την Ιταλία, σταμάτησε στην Αλβανία, όπου έγινε η φόρτωση των ναρκωτικών, και συνέχισε με προορισμό κάποιο από τα νησιά του Αιγαίου»

Γνωστό το θέμα με τους 3 τόνους ηρωίνη αξίας 1 δις ευρώ που βρέθηκε στο ναρκόπλοιο Noor-1 και τους 10 θανάτους μαρτύρων που φονεύθηκαν για να εξαφανιστούν τα ίχνη.

Γνωστό είναι ακόμη, ότι 40 άτομα είχαν στήσει δύο μεγάλα εργοστάσια επεξεργασίας λαθραίων τσιγάρων στην Ελευσίνα, με τα οποία είχαν γεμίσει την Ελλάδα και που παρότι πιάστηκαν απο την αστυνομία αφέθηκαν ελεύθεροι! Γνωστό είναι επίσης, ότι στην Ελευσίνα δεν γίνεται τακτικός έλεγχος σε πλοία στη ράδα, που περιμένουν να πιάσουν παραλία...

Γνωστό είναι και το πρόβλημα των Ζωνιανών και των Καλών Λιμένων στη Κρήτη, γνωστό επίσης είναι ότι η Μύκονος τη νύχτα μυρίζει χασίσι παντού και ότι έχει γεμίσει με μπράβους και συμμορίες. Γνωστό είναι και ότι βρέθηκε πλοίο με λαθραία τσιγάρα στη Κρήτη αλλά όχι αυτός που θα τα παρελάμβανε στη Θράκη.
Στην Ελλάδα έλεγχοι στα λαθραία δεν υπάρχουν. Αραιά και που πιάνεται κανένας, για ξεκάρφωμα και μετά τίποτα ενώ η δικαιοσύνη θέλει χρόνια για να βρεί ενόχους, καθώς οι μάρτυρες φονεύονται και τα αποδεικτικά στοιχεία εξαφανίζονται. Λαθραία καύσιμα, ναρκωτικά και λαθραία τσιγάρα μέσα από το Αιγαίο με την επίτηδες μη οριοθετημένη ΑΟΖ έρχονται απο τη Τουρκία και την Ασία ή την Αφρική πρός την ΕΕ μέσω Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...