Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Μετά τους … δεκάδες «γέροντες προφήτες», έχουμε και το …σπάσιμο της βίβλου.



Μάλλον άλλο σπάσιμο μας κάνουν …χαμηλά. Προς το παρόν ο …μόνο… έμπορος Τράμπ, γιατί ως πολιτικός ναυάγησε, σπρώχνει παντού όπλα.

Μία ομάδα ερευνητών υποστηρίζουν ότι όλα αυτά συνδέονται με την Αποκάλυψη του Ιωάννου στο κεφάλαιο 12. Ισχυρίζονται ότι υπάρχει ένας «κώδικας» μέσα σε αυτό και ότι τον «έσπασαν».
Η Μεγάλη Αμερικανική Έκλειψη συμβαίνει στην ίδια ακριβώς περιοχή του ουρανού με την Αποκάλυψη και αυτό θα είναι το πρώτο Σημάδι που δίνεται στους ανθρώπους για τα επερχόμενα τελικά στάδια εκπλήρωσης της προφητείας. Το φαινόμενο φαίνεται πως, σύμφωνα με τους ερευνητές, θα λάβει χώρα στις 23 του Σεπτέμβρη 2017.
Τότε, οι καιροί θα είναι πολύ κοντά για κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί. Ίσως, για την εμφάνιση κάποιων αγγέλων, ίσως για έναν διαστημικό πόλεμο (και ανάμεσα σε ποιούς;), για τον οποίο φαίνεται να προετοιμάζονται πυρετωδώς οι Αμερικάνοι:
Τελευταία, αρχηγοί στρατού και αεροπορίας των ΗΠΑ μιλούν για εξωγήινους και διαστημικούς πολέμους. Είναι προφανές ότι κάτι περιμένουν. Είτε βλέπουν και ξέρουν αυτά που οι ερευνητές που υποστηρίζουν ότι έσπασαν τον κώδικα της Αποκάλυψης, είτε συμβουλεύονται το βιβλίο του Ιωάννη…
Βέβαια, την ακριβή μέρα και ώρα κανείς δεν γνωρίζει, ούτε οι άγγελοι των ουρανών ούτε ο Υιός, αλλά μόνο ο Πατέρας, σύμφωνα με το Κατά Ματθαίον 24:36
Ο Μπαράκ Ομπάμα του άφησε πολλά προβλήματα (Τουρκία, Ιράν, Βόρεια Κορέα, Κατάρ, Λιβύη) και από ότι φαίνεται και ο Donald Trump το ίδιο θα κάνει. Δεν έχει τα κότσια και τις πλάτες για να κλείσει κανένα απο τα υπάρχοντα θέματα. Πολεμιέται εκ των έσω αλλά και υπόγεια από εκείνους που τον έκαναν Πρόεδρο.

Επικοινωνιακή πολιτική: Βλακώδη μηνύματα, απροσεξίες, πολλά πισωγυρίσματα,  συνεχείς λάθος επιλογές προσωπικού. Αποτέλεσμα ΜΗΔΕΝ.

Εξωτερική πολιτική: Πολλά μέτωπα ταυτοχρόνως, Ρωσία, Ιράν, Κίνα, Βόρεια Κορέα, Φιλιππίνες, Κατάρ, ΕΕ, Ουκρανία, διάνοιξη Αξιού, συμφωνία για το κλίμα. Aποτέλεσμα ΜΗΔΕΝ.

Εσωτερική πολιτική: Obamacare (φάπες), Μεταναστευτικό (φάπες), Τείχος στο Μεξικό. Aποτέλεσμα ΜΗΔΕΝ.

Το μόνο που του μένει είναι να το ρίξει στον ….εξωγηινισμό. Ας συμβουλευτεί τον Λιακόπουλο που μιλά με τους… γέροντες.


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να κατι τετοιες μαΛ@@@κιες γραφεις και μου αναβεις τις λαμπες. Δεν εισαι "τσιπαρισμενος";
Οχι ακομα ετσι; Εσυ που το βλεπεις οτι πηγαινει η κατασταση; Με ταυτοτητα πας να κανεις μια απλη αιτηση ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!
ΦΕΡΕ ΤΟ ΑΜΚΑ ΦΕΡΕ ΤΟ ΑΦΜ ΤΗ ΔΕΗ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΟΥ. ΕΧΕΙΣ ΠΑΨΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΑΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ! ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ 6 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΣΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ουδείς προφήτης μετά χριστόν

Ανώνυμος είπε...

Πρὶν ἀπὸ μερικὲς ἡμέρες ἐπεξεργαστήκαμε ἕνα ἠχητικὸ ἀπόσπασμα ἀπὸ μία συνάντηση τοῦ Γέροντα Ἰωσὴφ Βατοπαιδινοῦ μὲ Ρώσους προσκυνητές. Ἀφαιρέσαμε τὰ Ρώσικα, ὥστε νὰ εἶναι πιὸ εὔκολη ἡ ἀκρόασή του.

Ἀπὸ τὸ ἄκουσμα ξεχωρίσαμε καὶ τονίσαμε στὸ ἄρθρο αὐτὸ ποὺ λέει ὁ Γέροντας γιὰ τοὺς Ἑβραίους:”

…οἱ Ἑβραῖοι θὰ ἐρεθίσουν τοὺς Τούρκους νὰ εἰσβάλλουν εἰς τὴν Ἑλλάδα…”
Σημειῶστε τὴν λέξη «ἐρεθίσει».

Δεῖτε τώρα τί προτείνει ἀρθρογράφος Ramatkal τῆς ἑβραϊκῆς ἐφημερίδας JSSNews (στὶς 4 .9. 2011) ἀναλύοντας τὶς κινήσεις τῆς Τουρκίας:

Ἀνακαλύπτουμε, λέει ὅτι οἱ Τοῦρκοι θυμώνουν ἐξαιρετικὰ γρήγορα. Ἄρα, αὐτὸ ποὺ πρέπει νὰ κάνουμε εἶναι νὰ τοὺς ἐρεθίσουμε!

Καὶ ἀφοῦ ἀναφέρει ὅτι ὁ ἕνας τρόπος γιὰ νὰ ἐρεθίσουν τοὺς Τούρκους εἶναι νὰ ὑποστηρίξουν τὸ ΡΚΚ, δεῖτε πὼς συνεχίζει:

”Περαιτέρω, τὴν ἴδια στιγμή, θὰ μπορούσαμε νὰ προσφέρουμε τὶς ὑπηρεσίες μας στοὺς Ἕλληνες καὶ Κύπριους ποὺ θὰ μποῦν τότε στὸν πειρασμὸ νὰ διώξουν τοὺς Τούρκους ἐποίκους ἀπὸ τὰ ἐδάφη τους. Καὶ μὲ αὐτὸ τὸν τρόπο, ἡ Τουρκία θὰ ἔχανε σὲ τρία μέτωπα καὶ θὰ σταματοῦσε τὶς προκλήσεις τῆς ἐναντίον μας!”

Νομίζω ὅτι δὲν χρειάζεται νὰ τὸ ἀναλύσουμε καὶ πολύ. Τὰ πράγματα μιλᾶνε ἀπὸ μόνα τους.
…η αμέσως επόμενη κουβέντα του Γέροντα, είναι: ”Οι Τούρκοι θα ‘ρθουν εις την Ελλάδα, διότι δεν έχομε κυβέρνηση…”

https://www.youtube.com/watch?v=6BUl5FT-XuY

0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Όμως αξίζει να κάνουμε μία διευκρίνιση για το προφητικό χάρισμα διότι πολλοί επιπόλαιοι και ανόητοι κηρύττουν και λένε πως «ουδείς μετά Χριστόν προφήτης» .

Φυσικά αυτό που λένε είναι μεγάλη ασέβεια και απάτη, διότι οι προφήτες της Παλαιάς Διαθήκης προφητεύσανε κυρίως τη Γέννηση του Σωτήρος Χριστού. Αυτό ήτανε το κεντρικό θέμα των προφητειών τους.

Όταν όμως ολοκληρώθηκαν οι προφητείες τους με τη Γέννηση του Χριστού, δε σημαίνει πως το προφητικό χάρισμα στέρεψε και τελείωσε.

Δεν τέλειωσαν οι προφητείες, αλλά ένα μεγάλο γεγονός ολοκληρώθηκε, όπως είναι η Γέννηση του Χριστού. Στην συνέχεια ο λαός του Θεού μας από την Παλαιά Διαθήκη πήγε στην Καινή Διαθήκη. Η πρώτη παρουσία του Κυρίου μας πραγματοποιήθηκε.

Τώρα οι ορθόδοξοι πιστοί, όλοι μας, αναμένουμε την Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου μας.

Φυσικά όλοι μας γνωρίζουμε πως η Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου μας είναι άκρως απόρρητη και κανένας δεν γνωρίζει τον καιρό και την ημέρα που θα έρθει ο Κύριός μας.

Ωστόσο όμως ο πρώτος προφήτης μετά Χριστόν είναι ο ευαγγελιστής Ιωάννης που έγραψε την Ιερά Αποκάλυψη.

Το προφητικό ιερό βιβλίο της Αποκαλύψεως είναι το κορυφαίο ανάμεσα στις προφητείες, άρα λοιπόν είναι άστοχο αυτό που λένε πως δεν υπάρχει προφήτης μετά Χριστόν. Πάντως κανείς που έχει σώας τας φρένας του δεν αμφιβάλλει πως η σημερινή Ελλάδα μας ένα μόνο της χρειάζεται, ένας άγιος Κοσμάς.

Αρσένιος Μοναχός | Σκήτη Κουτλουμουσίου
http://www.romfea.gr/pneumatika/10770-egkomio-pros-ton-agio-kosma-ton-aitolo

Ανώνυμος είπε...

Ανόητοι και επιπόλαιοι είναι αυτοί που πιστεύουν στις προφητείες την σημερινή εποχή, που ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε εξωγήινους.

Ανώνυμος είπε...

Να βλεπεις Λαζοπουλο που ειναι αριστερος και παιδι του λαου, μονο που ως αριστερος τυγχανει να ειναι και ΠΟΛΥΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ!
ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΩΜΩΔΕΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΘΕΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΓΑΡ!
ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ. Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.

https://youtu.be/lsGiD_A9Lqo?t=28s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...