Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Όχι ρε παιδιά δεν είναι σκατά, αλλά τα απόβλητα απο.... κόκαϊνομηχανές



Πάντα τα …σκατά, κολυμπούσαν στα… σκατά.
Η «My Mykonos» ξεκινά οδοιπορικό στο όργιο αυθαιρεσιών εν γνώσει ή εν αγνοία των αρχών του νησιού.
Αν είναι εν γνώσει, τότε θα πρέπει να μπει ένας εισαγγελέας και να καταλογίσει ευθύνες στους αρμόδιους. Αν είναι εν αγνοία, τότε οι Αρχές θα πρέπει να επιληφθούν επιβάλλοντας πρόστιμα και υποβάλλοντας μηνύσεις σε βάρος των παρανομούντων. Διαφορετικά τίθεται θέμα παράβασης καθήκοντος, απιστίας ακόμα και κατάχρησης εξουσίας από όσους αυθαιρετούν χρησιμοποιώντας την κρατική εξουσία που ασκούν προς όφελος συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων.
Η εφημερίδα μας ξεκινά το οδοιπορικό σε μια από τις πασίγνωστες παραλίες του νησιού στην Ψαρού, που είναι γνωστή σε όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, καθώς χιλιάδες τουρίστες είναι είτε λουόμενοι είτε διαμένουν σε ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής. Στην άκρη της παραλίας από την αριστερή πλευρά, διακρίνεται μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα γνωστού επιχειρηματικού ομίλου.
Κατεβαίνοντας από το παραλιακό μονοπάτι που συνδέει το ξενοδοχείο με την παραλία, διακρίναμε σωλήνες που ξεκινούν από το συγκρότημα και καταλήγουν στη θάλασσα. Η εικόνα μιλάει μόνη της, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες. Από τους σωλήνες βγαίνουν λύματα με αφρούς, τα οποία καταλήγουν στα βράχια δίπλα από την παραλία και από εκεί στη θάλασσα, σε απόσταση μόλις λίγων μέτρων από την πλαζ όπου εκατοντάδες λουόμενοι έχουν ακριβοπληρώσει τις ξαπλώστρες για να απολαύσουν το κολύμπι στα γαλαζοπράσινα νερά.
Κάνοντας το ρεπορτάζ καταγράφοντας τους σωλήνες με τα λύματα από το ξενοδοχειακό συγκρότημα, σταμάτησαν και λουόμενοι που περνούσαν από το μονοπάτι προκειμένου να πάνε στην Ψαρού.
«Να ενδιαφερθούν οι Αρχές»
 «Πρέπει να ενδιαφερθούν οι Αρχές, ο δήμαρχος, το Λιμενικό, η Αστυνομία. Να έρθουν και να δουν αν προκαλείται ρύπανση της θάλασσας», μας είπε διερχόμενος λουόμενος.«Είναι τραγικό να ακριβοπληρώνουμε τις ξαπλώστρες, τα δωμάτια και το φαγητό στο πιο γνωστό ελληνικό νησί και να προκαλείται ρύπανση στην πασίγνωστη παραλία και κανείς να μην το έχει δει» συμπλήρωσε άλλος. Η «My Mykonos» μπορεί να θέσει στη διάθεση των Αρχών φωτογραφίες και βίντεο που επιβεβαιώνουν την εξόφθαλμη παρανομία.
Ο τιμοκατάλογος της προστασίας, της βίζιτας και της κόκας...
 
 -H παραλία είναι του Branco, φύγε από δω...

 

Στο νησί βρίσκονται περίπου 300 μπράβοι που ανήκουν στις 6 βασικές ομάδες προστασίας 

 

 Ελληνική μαφία:Bούλευμα-σοκ του Συμβουλίου Εφετών ρίχνει φως στον ελληνικό υπόκοσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...