Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

H …Θάλασσα ..σώζει.




Στους 6,6 βαθμούς αναθεωρήθηκε από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο η ισχυρή σεισμική δόνηση που σημειώθηκε στη 1.31 τα ξημερώματα. Το επίκεντρο του σεισμού ήταν στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ρόδου και Κω, κοντά στις τουρκικές ακτές, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 10 χλμ.
Δυο νεκροί, τουρίστες και τουλάχιστον επτά σοβαρά τραυματίες, Έλληνες και τουρίστες από τους όποιους ένας είναι ακρωτηριασμένος και ένας κινδυνεύει να χάσει το μάτι του, είναι ο απολογισμός του σεισμού. Ο ένας νεκρός είναι ένας 39χρονος Τουρκικής υπηκοότητας και ο άλλος ένας 27χρονος Σουηδικής υπηκοότητας. Οι περισσότεροι από τους τραυματίες νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Κρήτης στο Ηράκλειο, με μια κοπέλα που διακομιζόταν στο νοσοκομείο να βάλλει κατά των πολιτικών.
Oι μετασεισμοί (που ήδη έχουν ξεπεράσει τους 200) θα διαρκέσουν έως και τρεις εβδομάδες, αλλά η έντασή τους δεν θα ξεπερνά τα 5,2 Ρίχτερ.
Σε προσπάθειες να αποκατασταθεί η ομαλότητα στην Κω το συντομότερο δυνατό, αποδύονται την ίδια ώρα, οι αρμόδιες υπηρεσίες μετά τον ισχυρό σεισμό. Στο πλαίσιο αυτό, οι προσπάθειες επικεντρώνονται στην επαναλειτουργία του λιμανιού ή έστω τη μερική του λειτουργία, καθώς το αεροδρόμιο λειτουργεί κανονικά. Στο νησί ειδικοί λιμενολόγοι του υπουργείου Υποδομών, για να εκτιμήσουν τις ζημιές στο λιμάνι- Kανονικά λειτουργεί το αεροδρόμιο.


 

 ΔΕΙΤΕ την οργισμένη δήλωση 25χρονης Ελληνίδας που τραυματίστηκε στον σεισμό της Κω για τους πολιτικούς - ΒΙΝΤΕΟ

 

ΝΕΕΣ Εικόνες και βίντεο απο την καταστροφή στην Κω- Τρέχει πανικόβλητος ο κόσμος[Βίντεο]






2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο σεισμός στην Κω δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που θα συμβεί όταν θα γίνει σεισμός στην Σαντορίνη, διότι είναι μαθηματικά βέβαιο πως κάποια στιγμή θα γίνει, εκεί θα κλάψουν μανούλες. Θα γεμίσει η Καλντέρα σπίτια και πτώματα, ειδικά εάν γίνει καλοκαίρι. Τους έχουν αφήσει ανεξέλεγκτα να χτίζουν σε όλους τους γκρεμούς διότι είναι γραφικά και έχει όμορφη θεά. Τώρα τι όμορφη θέα θα έχουν στον πάτο της θάλασσας είναι ένα θέμα. .

Ανώνυμος είπε...

Οπως τα γραφει ο φιλος και συμφωνω απολυτα μαζι του. Σε ολα τα γκρεμια αν παρατηρησεις γινονται συνεχως ανεπαισθητες μικροκαταλισθησεις μαλιστα ειχα παει και στην περιβοητη Κοκκινη παραλια ενα μπουρδ@λο παραλια δλδ και περνωντας διπλα απο κατι γκρεμια λιγο να τα ακουμπαγες το χωμα κατρακυλουσε ασταματητα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...