Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Εμείς βγήκαμε στις αγορές αλλά ο Ερντογάν …ψώνισε….χρυσάφι.



Την υπογραφή συμφωνίας με την Ρωσία για την αγορά των ρωσικών αντιαεροπορικών πυραύλων S-400 ανακοίνωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν λίγες μετά από δηλώσεις του με τις οποίες απέρριπτε τις αμερικανικές ανησυχίες από την αγορά των συγκεκριμένων όπλων.
«Η Ρωσία και η Τουρκία υπέγραψαν την σχετική συμφωνία για την πώληση των ρωσικών συστημάτων αντιπυραυλικής άμυνας S-400» , δήλωσε πιο συγκεκριμένα ο Τούρκος πρόεδρος κατά την διάρκεια ομιλίας του στο τουρκικό κοινοβούλιο.
«Έγιναν βήματα με την Ρωσία στο ζήτημα αυτό. Έχουν μπει οι υπογραφές και ελπίζω ότι θα δούμε τους πυραύλους S-400 στην χώρα μας, τους οποίους θα ζητήσουμε να κατασκευάζουμε από κοινού» , δήλωσε ο Ερντογάν απευθυνόμενος στο σώμα της τουρκικής βουλής για να συμπληρώσει σχετικά και με την Ελλάδα:
«Επί χρόνια η Τουρκία δεν μπορούσε να πάρει από τις ΗΠΑ αυτό που ήθελε και αναγκάστηκε να το αναζητήσει αλλού. Και αυτές οι συμφωνίες είναι αποτέλεσμα αυτών των αναζητήσεων. Η Ελλάδα, μέλος του ΝΑΤΟ, επί χρόνια χρησιμοποιεί τους S-300. Για ποιο λόγο λοιπόν οι ΗΠΑ ανησυχούν», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος.
Ο εκπρόσωπος πάντως του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ πάντως αρνήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις περί υπογραφής συμφωνίας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. “Δεν σχολιάζουμε ” ήταν η απάντηση του σε σχετικό ερώτημα που του τέθηκε.

Σημασία έχει ποιος θα  «παίζει» με τα κουμπιά τους οταν μετά απο χρόνια εγκατασταθούν. Γιατί στους δικούς μας τα παίζουν Ρώσοι. 



Ηγέτης Γκρίζων Λύκων: Η Ελλάδα κατέχει παράνομα 15 νησιά του Αιγαίου - «Αν κάποιοι θέλουν να τους ρίξουμε πάλι στη θάλασσα, θα το κάνουμε με χαρά»

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε καμια αγορά δε βγήκαμε. Το ομόλογο ηταν εγγυημένο απο τις 4 συστημικές Τράπεζες και με την βοήθεια των Ροτσιλντ, που τσεπωσαν 6 εκατομμύρια. Τα ομόλογα πήραν ακριβώς τα μισά απο όσα πήραν του Σαμαρά και ας ηταν εγγυημένα..

Ανώνυμος είπε...

Ε ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ s400.TO ΧΕΙΡΙΣΜΟΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΡΩΣΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ.
ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΑΝΝΤ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ...
ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ Κ ΔΕΝ ΕΡΙΞΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΥΡΑΥΛΟ.
ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ.
ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΜΕΡΣΕΔΕΣ Κ ΤΟ ΟΔΗΓΑΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...