Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Ρε Πακη …το Μολών λαβέ εάν έχεις τον εφιάλτη -Τσίπρα είναι …άνευ αξίας.



Με ηχηρό τρόπο απάντησε ο Πακης στις προκλήσεις της Άγκυρας στο Αιγαίο, υπενθυμίζοντας από την καρδιά του Αιγαίου το «Μολών λαβέ».

Στη συνέχεια, μιλώντας σε στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λήμνο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας το επανέλαβε: «Είστε γενναίοι μαχητές γιατί υπερασπίζεστε την αποστολή σας χωρίς να προκαλείτε κανέναν. Απαντάτε στις προκλήσεις όπως τους αρμόζει με το "Μολών λαβέ"»…. και περιμένετε τους Τούρκους να σας επιτεθούν πρώτοι. .
Ο Προκόπης Παυλόπουλος πρόσθεσε ακόμη: «Αλλά να θυμάστε ότι εμείς οι Έλληνες ποτέ δεν προκαλέσαμε γιατί δεν θεωρήσαμε ότι η πρόκληση είναι ίδιον της Ιστορίας μας και του χαρακτήρα μας. Απαντάμε όμως, το επαναλαμβάνω για δεύτερη φορά, στις προκλήσεις. Επομένως προς εκείνους οι οποίοι προκαλούν εμείς εξακολουθούμε να λέμε πάντοτε το ίδιο: Η πρόκληση, και ιδίως η αναίτια πρόκληση, είναι ίδιον μικρότητας και ανασφάλειας. Εσείς κάθε άλλο παρά μικροπρεπείς και ανασφαλείς είστε. Γι΄ αυτό η αποστολή σας είναι αναγνωρισμένη από όλους, και στηριγμένη στέρεα στο …Διεθνές Δίκαιο …που δικαίωσε την…Συρία, το…Ιράκ κ.α χώρες..

Νέο μπαράζ παραβιάσεων από τουρκικά μαχητικά πάνω από το Αιγαίο


Πακη ασχολήσου με τις ….παντρεμένες και άσε τα σοβαρά σε άλλους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...