Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Ρε Σουλτάνε…. λάλησες;



Tι στο διάολο. Τα ίδια φάρμακα με τον Τσίπρα παίρνεις;
"Το τραβάει" η Άγκυρα: Με δήλωση του το τουρκικό Γενικό Επιτελείο αναφέρει ότι "Μία φρεγάτα του (σ.σ.: τουρκικού) Ναυτικού εκπληρώνει το καθήκον της στην ανατολική Μεσόγειο παρακολουθώντας το West Capella το οποίο εκτιμάται ότι μπορεί να πραγματοποιήσει δραστηριότητες γεώτρησης".
Τι σημαίνει αυτό; Ότι θεωρούν την γεώτρηση casus belli και την παρακολουθούν για να την αποτρέψουν!
Ας πει κάποιος στον Σουλτάνο ευθαρσώς ότι  ….Μέχρι στιγμής πουθενά στον κόσμο δεν έχει υπάρξει  περίπτωση που κράτος έχει επιτεθεί σε πλατφόρμα εξόρυξης για οποιονδήποτε λόγο, για να τελειώνει η γελοιότητα του.
Το πλωτό γεωτρύπανο "West Capella", που έχει ναυλωθεί από τη γαλλική Total και την ιταλική Eni για λογαριασμό της Κυπριακής Δημοκρατίας έλαβε θέση από χθες τα ξημερώματα και ετοιμάζεται να ξεκινήσει την διαδικασία.
Η Άγκυρα αρνείται το δικαίωμα στην Λευκωσία να εκδώσει άδειες στην κυπριακή ΑΟΖ, λέγοντας ότι αυτό θα πρέπει να συναποφασιστεί με τους Τουρκοκύπριους.

Η Άγκυρα έχει διαμηνύσει ότι θα λάβει μέτρα εναντίον της Κύπρου εάν αρχίσει να εκμεταλλεύεται υποθαλάσσια κοιτάσματα φυσικού αερίου και πετρελαίου γύρω από τη νήσο. Για την τουρκική κυβέρνηση, οι πόροι στα χωρικά ύδατα της Κύπρου ανήκουν και στις δύο κοινότητες και πρέπει να υπάρξει συνεκμετάλλευση.



Γιατί οι Αμερικανοί υποστηρίζουν τις έρευνες της Κύπρου στην ΑΟΖ της




Kαμμένος: «Πόντος, Θράκη, Αιγαίο, Κύπρος είναι ένας και ενιαίος χώρος!»
Ποιο κοτσάνα δεν υπάρχει. Εκτός του ότι ξέχασε το βλήμα την βόρειο Ήπειρο ξέχασε και άλλες περιοχές όπως το Μοναστήρι, βάζοντας …αυστηρή οριοθέτηση.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

«οι πλούσιοι θα γίνουν φτωχοί και οι φτωχοί θα πεθάνουν».

«Θα πρέπει η νομισματική πολιτική να σφίξει για να μειωθεί η ανισότητα και ο πληθωρισμός της Wall Street. Υπάρχουν δύο τρόποι.
Να κάνεις τους φτωχούς πλούσιους ή τους πλούσιους φτωχούς»

«Το χρηματιστήριο πετάει πολύ κοντά στον ήλιο και αργά ή γρήγορα τα φτερά του θα λιώσουν»

«Περαιτέρω ανοδική κίνηση στα risk assets (σσ. μετοχές) θα δημιουργήσει προβλήματα» αναφέρεται στην ανάλυση της BofA Merrill Lynch o Michael Hartnett.
«Το Icarus Trade θα επιδεινώσει την ανισότητα, αναγκάζοντας τελικά την Fed και άλλες κεντρικές τράπεζες να σκάσουν τη φούσκα αργότερα αυτό το έτος

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=M2QzVjjHczU

https://www.youtube.com/watch?v=1iz8wIxM1tM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...