Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Εκτέλεσε το συμβόλαιο;



Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η εν ψυχρώ δολοφονία 59χρονου άνδρα στο Γέρακα, καθώς όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για τον Mανούσο Ριτζάκη (φώτο)εκ Κρήτης καταγόμενο πατέρα 23χρονου, ο οποίος είναι προφυλακισμένος από πέρσι το Μάιο για τη δολοφονία του 20χρονου φοιτητή … Θοδωρή Γαλαζούλα, στην Πεντέλη.

Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, στη συμβολή της λεωφόρου Μαραθώνος με τη Σπάτων, στο Γέρακα και όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής είχε δεχθεί τέσσερις σφαίρες: δύο στο κεφάλι και άλλες δύο στο σώμα. Ο 59χρονος είχε σταματήσει με το αυτοκίνητό του προκειμένου να αγοράσει κάτι από παρακείμενο κατάστημα. Όλα δείχνουν οι ο δράστης ή οι δράστες τον παρακολουθούσαν. Όταν μπήκε στο αυτοκίνητο τότε δέχθηκε τις σφαίρες. Είναι χαρακτηριστικό ότι είχε ανάψει τη μηχανή και το αιρ-κοντίσιον. Πέρασαν όμως περίπου τέσσερις ώρες για να διαπιστώσει κάποιος ότι ήταν νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο και να ειδοποιηθεί η Άμεση Δράση. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στο σημείο του φόνου δεν βρέθηκαν κάλυκες που δείχνει ότι η δουλειά έγινε με περίστροφο.
Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από πολίτες που εντόπισαν τον νεκρό άνδρα στο κεντρικότατο σημείο του Γέρακα και ο συναγερμός χτύπησε κόκκινο όταν διαπιστώθηκε η ταυτότητά του, αφού ο ίδιος δεν είχε ποτέ απασχολήσει τις αρχές, ωστόσο, άμεσα έγινε η σύνδεση με την υπόθεση για την οποία κατηγορείται ο γιος του.

Οι υποψίες της ΕΛ.ΑΣ εστιάζονται στη διακίνηση ναρκωτικών, κάτι που πιστεύουν ότι κρύβεται και πίσω από τη δολοφονία Γαλαζούλα.  Ο δράστης τότε εξεταζόμενος στην Ασφάλεια Αττικής, όπου είχε οδηγηθεί, ομολόγησε την διάπραξη της ανθρωποκτονίας. Την πράξη του την απέδωσε σε διαφορές που είχε με το θύμα στον χώρο της διακίνησης κάνναβης στα στέκια της περιοχής και για το ποιος θα είχε τον έλεγχο αυτών των σημείων.

Βρέθηκε δολοφονημένος εντός του αυτοκινήτου του, στο Γέρακα, ο 59χρονος Μανούσος Ριτζάκης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...