Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Ξεχάσαμε τι είχε πει η βάβω η Μάργκαρετ ;



«Ούτε με 500.000.000 δεν του δίνω το διαζύγιο» .Οπότε πήρε παραπάνω για να το δώσει. Τώρα εάν του τα δάνεισαν και αυτά οι φίλοι του όπως ο Παπούλιας και ο έμπορος όπλων ο Χάλακ, η είναι από μίζες είναι άλλο θέμα. Πάντως  ο συγχωρεμένος είχε το ….χόμπι του. Έβλεπε φουστάνι και τρελαινόταν . Δεν άφηνε ούτε θηλυκή γάτα. Το είχε στο αίμα του. Τώρα γεμίσαμε πούστηδες.

Το Πρωτοδικείο Αθηνών, απέρριψε την αγωγή του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου κατά του πρώην υπαλλήλου της HSBC, Ερβέ Φαλτσιανί και στην ουσία δέχθηκε την θέση του Φαλτσιανί ότι «ο Γιώργος Παπανδρέου έφερε την τρόικα στην Ελλάδα εκβιαζόμενος, ώστε να μην αποκαλυφθεί ότι η μητέρα του είχε βγάλει παράνομα 500 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό»!
Η απόφαση-σοκ για την οικογένεια Παπανδρέου που επιχειρεί να «ξεπλυθεί» από την καταστροφή που προκάλεσε στην χώρα το 2010, ουσιαστικά αποδέχθηκε ότι η Μαργαρίτα Παπανδρέου διατηρούσε λογαριασμό 500 εκατ. ευρώ στην HSBC! 
Το δικαστήριο απέρριψε την αγωγή του πρώην πρωθυπουργού εις βάρος του πρώην υπαλλήλου της HSBC, Ερβέ Φαλτσιανί, όπου ζητούσε να του εκδικαστούν 500.000 ευρώ για ηθική βλάβη, εξαιτίας των αναφορών που γίνονται στο πρόσωπό του στο βιβλίο του Φαλτσιανί. 



Ο Ερβέ Φαλσιανί σε βιβλίο του που κυκλοφόρησε το 2015 υποστήριξε ότι η λίστα των χρυσών καταθετών της τράπεζας χρησιμοποιήθηκε προκειμένου να πιεστεί ο Γ. Παπανδρέου και να αποδεχθεί να παραιτηθεί για να έρθει μια κυβέρνηση (Παπαδήμου) που θα περνούσε το νομοθετικό έργο των Μνημονίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...