Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Δικαιολογείται να λέει ότι θέλει, λόγω αποδεδειγμένης πολιτικής ηλιθιότητας.



Οι εισαγγελείς που τα πιάνουν, η τα έχουν πιάσει, ρε ….. είναι πιο πολλοί από τους πολιτικούς. Θέλεις να τους καλοπιάσεις για να μην σε…. ξεσκονίσουν;  

Την πρόταση του να προεδρεύει εισαγγελέας στην Επιτροπή Προμηθειών, ώστε, όπως είπε, να υπάρχει ασφαλιστική δικλείδα που θα διασφαλίζει τη διαφάνεια στις αγορές και θα αποκλείσει τυχόν μίζες υπουργών, επανέλαβε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.
«Δεν μπορεί να βασιζόμαστε αν είναι τίμιοι οι υπουργοί, ή στη φιλοπατρία τους ότι δεν τα πιάνουνε. Πρέπει να υπάρχει ένας εισαγγελέας, που θα προεδρεύει σε μία ανεξάρτητη Επιτροπή Προμηθειών, για ασφαλιστική δικλείδα. Έτσι, δεν θα έχουμε το φαινόμενο να κάνει ό,τι θέλει ένας υπουργός σε μία αγορά ελικοπτέρων, για παράδειγμα, και μετά από 10 χρόνια να διαπιστώνουμε ότι δεν είναι τίμιος και ότι έρχεται η παραγραφή του αδικήματος. Αυτή η πρόταση κατοχυρώνει και τους υπουργούς που είναι τίμιοι και τη διαδικασία της αγοράς», ανέφερε ο κ. Λεβέντης και πρόσθεσε: «Αν θέλετε να έχετε απόλυτες εξουσίες θα έχετε και απόλυτες παραπομπές. Θα έχουμε έτσι συνεχώς αντεκδικήσεις και ρεβανσισμό. Ήδη, η ΝΔ έχει εξαγγείλει παραπομπές».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ , ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΜΠΟΥΡΔΑΣ . ΚΟΜΜΑ ΤΣΟΝΤΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ !!!
ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΜΠΟΥΡΔΑΣ !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...