Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Τότε πήγαινε μια βόλτα με τον «κρητικό»..Ρουβά στα Ιμια εάν μπορείς.




«H Ελλάδα, εάν και όταν χρειασθεί, θα υπερασπισθεί, με βάση το Ευρωπαϊκό και το Διεθνές Δίκαιο, στο ακέραιο και δίχως εκπτώσεις τα σύνορά της, την εδαφική της ακεραιότητα και την κυριαρχία της» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πάκης σε μήνυμά του προς την Τουρκία, από την Κάσο όπου βρίσκεται για να παραστεί στις εκδηλώσεις μνήμης για τα 70 χρόνια από την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου. Στα Δωδεκάνησα, όπως και σ” όλο το Αιγαίο, δεν υπάρχουν «γκρίζες ζώνες» όπως ορισμένοι διατείνονται είτε από άγνοια είτε, πολύ περισσότερο, από δόλο.
Τόνισε πως η Ελλάδα επιδιώκει σχέσεις καλής γειτονίας και φιλίας με την Τουρκία ενώ κατέστησε σαφές ότι δεν υπάρχουν ούτε στα Δωδεκάνησα ούτε σε ολόκληρο το Αιγαίο γκρίζες ζώνες.

Όσο ποιο πολύς τουρισμός, τόσο ποιο πολύ απομακρύνεται ο κίνδυνος πολέμου. Ενώ γίνετε κακός χαμός, μούγκα γιατί μπορεί να λακίσουν οι τουρίστες. Αυτό παίζει και για τις τρεις «εμπόλεμες» χώρες. Οπότε καλά μπάνια, διοτι ως γνωστόν, οι ξενοδόχοι έχουν τον πρώτο λόγο αφού «φιλοξενούν» πάντα αφιλοκερδώς, όλες τις πουτάνες, μετρέσες, και τεκνά των πολιτικών στα ξενοδοχεία τους. Ο φόβος του μην ανοίξουν στόματα είναι μεγαλύτερος από το… εθνικό θέμα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Άλλο Πάκης και άλλο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. Όσο για την σχέση μας με τους Τούρκους; Tι να κάνουμε, και το καφεδάκι θα φτιάξουμε, και τα πιάτα θα πλύνουμε ,και το σφουγγαρόπανο θα στύψουμε, και τούμπες θα κάνουμε. Άτιμη κενωνια που άλλους τους κατεβάζεις και άλλους τους ανεβάζεις.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...