Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Ο Καμμένος έφερε την κακοκαιρία.



Με τα νταηλίκια και τις άφρονες πολεμικές κραυγές - δηλώσεις του, σου λένε, για καλό και για κακό δεν βάζουμε μπροστά το HAARP; Και να τα αποτέλεσμα. Χιόνια στον Όλυμπο καλοκαιριάτικα, και πλημμύρες στην Χαλκιδική και αλλού. Μου αρέσει που το ονόμασαν Μέδουσα επειδή ήταν του συρμού από τις πολλές μέδουσες στις παραλίες μας.

Μέδουσα: Ένας νεκρός, πολλές καταστροφές-Πού θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Ατυχησαμε ολα αυτα τα χρονια με τα φαρμακα του διαβητη δυστυχως, αλλα τωρα με μια ρομποτικη επεμβαση by pass απο το στομαχι εκτρεπεται ενα μερος της τροφης κατευθειαν στο λεπτο εντερο και ο ασθενης σε λιγες μερες γινεται περδικι" (Επιστημονας)

Στη φυσικη υπαρχει ενας απαραβατος νομος, ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΑΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, αυτο δεν συμφερει ομως να το πει ο επιστημων στους χαχολους μωροπιστευτους τηλεπρεζακηδες! Θα το ομολογησει μετα το περας μιας εικοσαετιας, οπως εγινε και με τα ""θαυματουργα τους"" φαρμακα.

Ixnos είπε...

Νομιμοποιούν το θεραπευτικό χασίσι διότι κάνει καλό στους πάσχοντες από αλτσχάϊμερ. Του χρόνου η μισή Ελλάδα θα πάσχει από αυτή την νόσο.

Ανώνυμος είπε...

Ιχνος, τα διαβαζω τα βλεπω τα ζουμε. Δεν με ενδιαφερει πλεον για τους αλλους, εχω σταματησει να ασχολουμαι, κοιταω μονο την παρτυ μου και το γραφω με ολη μου την ειλικρινεια, αδιαφορω!
Θελω να γραψω πολλα αλλα θα πρεπει να γεμισω τομους ολοκληρους για την ανθρωπινη ψυχικη ταραχη.
Τι να πρωτογραψω ρε φιλε; Οτι ο αλλος ειναι 120 kg και παραδιδει μαθηματα επιβιωσης για εκτακτες καταστασεις;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...