Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Να βγάλουμε εξω και τον…Κουφοντινα, γιατί δείχνει καλή διαγωγή.



Στην φυλακή θα παραμείνει η 28χρονη Ηριάννα και ο 33χρονος συγκατηγορούμενος της, καθώς το Πενταμελές Εφετείο αρνήθηκε στους δύο καταδικασθέντες για συμμετοχή στην οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς την αναστολή στην έκτιση της ποινής τους.

Ας δούμε όμως λίγο την υπόθεση.
Η διδακτορική φοιτήτρια στο τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, κρατούμενη στις φυλακές Ελαιώνα, καταδικάστηκε στις αρχές Ιουνίου από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε κατά συγχώνευση ποινή 13 ετών, καθώς το δικαστήριο αποδέχθηκε τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος της με μοναδικά στοιχεία την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο -που είχε κατηγορηθεί για την ίδια πράξη, αλλά αθωώθηκε ομόφωνα- και ένα μέρος δακτυλικού αποτυπώματος που 'ταυτοποιήθηκε' με το δικό της σε γεμιστήρα ενός όπλου που είχε βρεθεί στην πανεπιστημιούπολη.
Αντίστοιχη ποινή για αντίστοιχες κατηγορίες έχει επιβληθεί και στον 33χρονο συγκατηγορούμενό της, ο οποίος συγκατοικούσε με τον σύντροφο της Ηριάννας.

Υπενθυμίζεται πως η 28χρονη Ηριάννα είχε καταθέσει αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής των 13 ετών που της επιβλήθηκε για συμμετοχή στη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, καθώς και για κατοχή και μεταφορά όπλων και πυρομαχικών. Η 28χρονη Ηριάννα, που από την πρώτη στιγμή αρνείται κάθε σχέση της με την οργάνωση «ΣΠΦ», βρέθηκε στο στόχαστρο της Αντιτρομοκρατικής τον Μάρτιο του 2011 μετά από έφοδο στο σπίτι του συντρόφου της όπου κοιμόταν και η ίδια. Το ζευγάρι είχε προσαχθεί.


Μετά το άκουσμα της απόφασης, το πλήθος φώναζε: «Ο Τσοχατζόπουλος είναι έξω, όλοι είναι έξω και βάζετε μέσα δυο παιδιά» φώναζαν. Κάποιοι πέταξαν μπουκάλια και πέτρες, σπάζοντας τζάμια στο Εφετείο ενώ έβαλαν και φωτιές σε κάδους. Για αυτό το λόγο έκλεισε η κάθοδος της λεωφόρου Αλεξάνδρας. Λίγο αργότερα και χωρίς να παρέμβουν οι αστυνομικοί, οι νεαροί αποχώρησαν.

Ο κ. Κοντονής που ….δεν υποστηρίζει την τρομοκρατία κατά τη διάρκεια απάντησης σε ερώτηση για άλλο θέμα στη Βουλή είπε , η σημερινή απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου για την Ηριάννα «αποτέλεσε μία δυσάρεστη έκπληξη» καθώς «η στάση της αιτούσας, της Ηριάννας καθ’ όλο το χρόνο της υποδικίας της ήταν υποδειγματική καθώς τήρησε όλα τα μέτρα που της είχαν υποδειχθεί, αξιοποίησε όλα τα δικονομικά εργαλεία που της παρέχει ο κώδικας ποινικής δικονομίας».



Εμείς υπέρ του να τα γαμίσουν και διαλύσουν όλα στο εταιρικό μπουρδέλο , αλλά να αναλάβουν την ευθύνη των πράξεων τους, ως καλοί επαναστάτες, και όχι να κρύβονται στα βρακιά της εξουσίας. 



Κυκλοφορεί μάλιστα και με Γερμανικό αυτοκίνητο.
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΙΡΜΟΙ ΤΗΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΝΟΥΚΛΑΣ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΞΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΩ ...
ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΣΥΝΑΦΙΟΥ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΒΡΑΙΟΣΚΑΤΑ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ . ΕΝΩ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΑΣΠΑΖΩΝΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ . ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΠΙΕΛΑ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΑΣΤΗΡΙΑ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...