Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Λευτεριά στα πρεζομένα ψάρια του Αιγαίου.



Ως ύποπτοι τέλεσης αξιόποινων πράξεων καλούνται από τον εισαγγελέα Εφετών, Παναγιώτη Μπρακουμάτσο, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πειραιά, Ειρήνη Τζίβα, ο λιμενικός Παναγιώτης Χριστοφορίδης, καθώς και ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.
Οι τρεις καλούνται να δώσουν εξηγήσεις στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διενεργεί ο κ. Μπρακουμάτσος για τα μη πολιτικά πρόσωπα, μετά τις καταγγελίες που έκανε ο ισοβίτης Μάκης Γιαννουσάκης.
Ο καταδικασμένος για εμπλοκή στην υπόθεση του Noor 1 έχει καταγγείλει πιέσεις τόσο από την κυρία Τζίβα και τον λιμενικό που εκτελούσε χρέη προανακριτικού υπαλλήλου, όσο και από τον δημοσιογράφο, προκειμένου να εμπλέξει με κατάθεσή του τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην μεταφορά των 2,1 τόνων ηρωίνης.

Ο Τσίπρας στην επίσκεψη του στη Σερβία ανεφέρθη στο ότι η Ελλάδα και η Σερβία θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τα ναρκωτικά στο Αιγαίο. Θυμάστε ότι έμποροι από Ελλάδα, Τουρκία και Σερβία έχουν εμπλακεί στο θέμα του NOOR1; 3 τόνοι ήλθαν στην Ελλάδα και πιάστηκαν. Μιλάμε για ρεκόρ.

Τα ναρκωτικά όπως και τα λαθραία είναι η μεγάλη βιομηχανία του τόπου μας, μόνο που κερδίζουν οι μεταφορείς, οι έμποροι και οι προστάτες τους πού είτε δεν κάνουν ελέγχους είτε δεν βλέπουν είτε κάπως εξαφανίζουν προς κάποια κατεύθυνση το εμπόρευμα.

Η ψαριά ήταν…ΣΕΚΑΠ.

Έχει υπολογίσει κάποιος πόσοι έστω επίσημα τοξικομανείς υπάρχουν στην χώρα; Μιλάμε για δεκάδες χιλιάδες. Με ένα πρόχειρο υπολογισμό δυο γραμμαρίων την μέρα για συντήρηση χρειάζονται κάποιοι τόνοι  τον μήνα. Πόσα ναρκωτικά πιάνονται; Ούτε το 2% των ποσοτήτων διότι τα ποσά που διακινούνται φτάνουν για ….το δημόσιο χρέος. Ποιος κοροϊδεύει ποιον. Απλά μαθηματικά είναι. Όταν χρειάζονται πάνω από 100.000 δόσεις την μέρα, θα κουραστούν και οι… βάρκες του… Αιγαίου.

«Τιμολόγηση των ναρκωτικών με εντολή του Αρείου Πάγου!»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ....
ΤΙ ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...