Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Ας «προσπαθήσουν» να γίνει γρήγορα, μπας και ανοίξουν οι δουλειές.



Τι στο διάολο κάνουν εκεί στο HAARP, το πουλί τους παίζουν;

Προκλητικό το δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Le Monde, με τίτλο: Des Seismes Sans Precedent Historique Sont Possibles En Europe Το επιστημονικό άρθρο που δημοσιεύτηκε το 2013 παρουσιάζει την έρευνα 50 επιστημόνων, σεισμολόγων και μηχανικών αλλά και τους χάρτες με τις σεισμογενείς περιοχές όλης της Ευρώπης στο πλαίσιο του προγράμματος SHARE (Seismic Hazard Harmonization in Europe).
Σε αυτές τις περιοχές δεν αποκλείεται μελλοντικά να βιώσουν τις καταστροφικές συνέπειες φονικών σεισμών της τάξης των 9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ! Μεταξύ αυτών ανήκει η Ελλάδα, η Τουρκία και η Ιταλία, σύμφωνα με το άρθρο και τονίζεται ότι διατρέχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο, καθώς δεν αποκλείεται να βιώσουν σεισμούς ανάλογου μεγέθους με αυτόν που σημειώθηκε τον Μάρτιο του 2011 στη Φουκουσίμα της Ιαπωνίας, του σεισμού του Τοχόκου και του τσουνάμι που ακολούθησε. Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό πως στους χάρτες που δημιουργήθηκαν πολλές περιοχές της χώρας μας όπως η Κρήτη, η Ρόδος, η Σάμος, η Μυτιλήνη, η Πάτρα, η Κεφαλονιά, η Ζάκυνθος, η Ήπειρος αλλά και μεγάλο τμήμα του Κορινθιακού κόλπου απεικονίζονται με βαθύ κόκκινο χρώμα και εντάσσονται στις ζώνες υψηλής επικινδυνότητας! Ομως ο Παϊσιος εχει άλλη γνωμη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ασε τον Παισιο, γιατι λιγο αν ειχαν διαβασει τις προτροπες του και τα λογια του βγαλμενα απο πονο ψυχης, δεν θα εψαχναν σημερα στα σκουπιδια για να φανε και ολοι θα μοχθουσαμε καθημερινα να βελτιωθουμε ως ανθρωποι.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...