Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Να …να …κοίτα το…. πουλάκι.



Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να ισχυρίζεται ότι δεν υπολήπτεται τον παλαιοκομματισμό, όμως την τέχνη των φωτογραφικών διατάξεων δείχνει ότι την ακολουθεί με πάθος. 
Χαρακτηριστική, είναι, η προκήρυξη για την εκμίσθωση αναψυκτηρίων σε αρχαιολογικούς χώρους, μεταξύ των οποίων αυτό της Ακρόπολης. Σε αυτήν προβλέπεται η ταυτόχρονη μίσθωση οχτώ αναψυκτηρίων (μαζί με του Ιερού Βράχου), οπότε σε πρώτη φάση αποκλείονται οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Δεν σταματά όμως εδώ. Ζητείται από τους ενδιαφερόμενους τουλάχιστον τριετής εμπειρία στην εστίαση με λειτουργία τουλάχιστον τριών καταστημάτων, το καθένα από τα οποία θα πρέπει να έχει λειτουργήσει για τουλάχιστον 48 μήνες. Δεν φτάνει όμως αυτό. Απαιτείται πιστοποιητικό παρασκευής τροφίμων με ISO 2200 και ISO 9001. 
To κορυφαίο είναι ο προαπαιτούμενος τζίρος διετίας, που θα πρέπει να είναι μεγαλύτερος του 1.600.000 ευρώ (!), κάτι σαν συγκεκριμένο ΑΦΜ δηλαδή. Πολύ ενδιαφέρον είναι όμως και το μίσθωμα για τα οχτώ αναψυκτήρια, που φτάνει μόλις τα 46.000 ευρώ μηνιαίως, όταν μόνο για την Ακρόπολη ήταν (έπειτα από δικαστική απόφαση) 57.662 ευρώ. Το θέμα έφερε στη Βουλή ο βουλευτής της ΝΔ Β. Οικονόμου και αναμένονται με ενδιαφέρον οι απαντήσεις. Όπως και η επωνυμία του νικητή. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΠΑΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...