Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Και όμως ξεχνάμε.



Πέρασαν 43 χρόνια από το Αμερικανοεβραϊκο πραξικόπημα της 15ης Ιούλη 1974 και την υπονόμευση της κρατικής υπόστασης της Κυπριακής Δημοκρατίας που έδωσε την αφορμή στην Τουρκία με την εισβολή υπό τις ευλογίες του Εβραίου Κίσινγκερ ( που ακόμη και τώρα συνδιαλλάσετε αυτήν την φορά με τον Πούτιν για την νέα μοιρασιά της ανατολικού Μεσογείου ) να προωθήσει τα μακροχρόνια στρατηγικά της σχέδια για υποδούλωση της πατρίδας μας. Το έργο συνεχίζετε από την νέα φουρνιά αμερικανοεβραικών προδοτών Της χώρας..


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Mα εγω ξέρω ότι την Χούντα την έριξε το Πολυτεχνείο το 1973.

Ανώνυμος είπε...

Ασφαλώς και ξεχνάμε γιατί διαφορετικά δεν θα είχαμε τον Καμμενο που είναι χειρότερος από τον Βορίδη στα πολιτικά πράγματα, αλλά ούτε και την κυρά Θεανώ με τα γεμιστά της και την κυρά Τασία με τους παραθεριστές της.

Ανώνυμος είπε...

Το πολυτεχνείο έφερε χειρότερη χούντα από αυτή που θεωρητικά έριξε.
Εάν δεν γνωρίζεις διάβασε αυτό το πόστ και θα καταλάβεις μερικά.
ΟΙ "ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΟΙΞΕΙΣ" ΣΕ ΠΡΑΓΑ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ
http://theodotus.blogspot.gr/2017/07/blog-post_14.html
Το ξενοκίνητο πολυτεχνείο ήταν η τιμωρία στον Παπαδόπουλο επειδή δεν έδωσε στην αμερικανική κυβέρνηση άδεια υπερπτήσεως και προσγειώσεως σε ελληνικά αεροδρόμια των μεταφερόντων υλικό αμερικανικών αεροπλάνων προς βοήθεια των Εβραίων στον πόλεμο που είχαν με τους Άραβες.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΕΡΠΤΗΣΕΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΟΜ ΚΙΜΠΟΥΡ. ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΟΝ ΠΡΙΝΟ ΜΕ ΡΗΤΡΑ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ , ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟ . ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΓΑΝΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΟΩΑΝΝΙΔΗ ΟΠΩΣ ΛΑΙ ΕΓΙΝΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ .
Η ΚΥΠΡΟΣ Η ΚΡΗΤΗ Η ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ Η ΜΕΣΣΟΠΟΤΑΜΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΜΠΕΝ ΓΚΟΥΡΙΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ. , ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...