Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Το Α.Π.Θ έχει τόσο πολύ χρήμα, που μπορεί να σπρώξει και στον Γιούνκερ μερικά ως….αμοιβή.



Ρε μπας και τις απολαβές του θα του τις δώσουν σε… κουπόνια;

Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ θα αναγορευτεί επίτιμος διδάκτορας της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.  Στην Φώτο η αίθουσα  του Α.Π.Θ που θα γίνει η αναγόρευση του.

Ο κ. Γιούνκερ χαρακτηρίζεται βαθιά ευρωπαϊστής και ένθερμος φίλος της Ελλάδας και είναι χαρακτηριστικό των πεποιθήσεών του το θέμα της ομιλίας που θα εκφωνήσει : ''Ελλάδα και Ευρώπη: Ένα ταξίδι ανθρωπισμού''. "Είναι μια έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς του στις αξίες του ευρωπαϊκού πολιτικού και νομικού πολιτισμού, τιμή για τον ίδιο αλλά και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης», δήλωσε κάνοντας το απαραίτητο λιβάνισμα  ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα Πάνος Καρβούνης, για την επικείμενη αναγόρευση.

«Ακόμη και τώρα, ίσως αρκετοί δεν γνωρίζουν τη συμβολή του προέδρου Γιούνκερ στην υπόθεση της Ελλάδας. Και αυτό, όχι μόνο από συμπάθεια στη χώρα μας, αλλά κυρίως, από βαθιά πίστη στα ευρωπαϊκά ιδεώδη και στην αξία της διατήρησης της ευρωπαϊκής συνοχής», προσθέτει ο κ. Καρβούνης.

‘Ρε τι παθαίνει ο άνθρωπος άμα… ζει αλλού. Χάνει την αίσθηση της πραγματικότητας.

 

Προβλήματα λειτουργίας στο ΑΠΘ καταγγέλει ο πρυτανης...

 

Καταρρέει το ΑΠΘ- «Μόνο η κυβέρνηση μπορεί να το σώσει ...




5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τον ειδες τον Γιουνγκερ στη χειραωια Πουτιν Τραμπ; Κιτρινος σαν το λεμονι και καταχεσμενος.

Ανώνυμος είπε...

Χειραψια ηθελα να γραψω και να φανταστεις το διπλοτσεκαρα πριν την αποστολη, παμε για γιατρο να μας επαναφερει τη στραβωμαρα.

Ixnos είπε...

Εγώ να δεις .Κιάλια θέλω, και έχω και μερικούς που γκρινιάζουν για τυχόν ορθογραφικά λάθη.

Ανώνυμος είπε...

Καθ εβραική επιταγή ...
Τίς συνηθίζουν αυτες τίς παπαριές οί ιουδαίοι γιά νά παίζει τό πράγμα...

Ανώνυμος είπε...

(Ιχνος)
Εγω εγω ειμαι ο γκρινιας ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ! Ολοι με στραβωμαρα ειμαστε φιλε μας εχουν καψει τα ματια οι μεγαλες οθονες ειδικα αυτες με τα LED. Ειχα μια 17ρα TFT της LG την ειχα μονιμα στο night text, σερφαριζα, επαιζα παιχνιδια ατελειωτες ωρες, κανενα προβλημα, πολυ ξεκουραστη οθονη.
Χαλασε, τι οθονη θα επαιρνες; LG ΦΥΣΙΚΑ! TFT δεν υπηρχε, αναγκαστικα πηρα με LED ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΠΙΑ! Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΘΟΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ! ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ!
ΣΑΡΑΝΤΑ ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΩ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΝΑΙ ΚΑΛΑ! ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ ΜΙΣΟΣΚΟΤΕΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΡΜΑ ΧΑΜΗΛΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ! ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ. ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ. ΚΛΑΦΤΑ!

Αυτο που δεν λενε οι ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ (το γραφω κεφαλαια για να το τονισω το ποσο ξεφτυλισμενοι ειναι) ειναι οτι τα λευκα LED και τα ΜΠΛΕ LED ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΤΥΦΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΙΡΙΔΑ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ, KAI OI ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΠΑΝΤΟΥ! ΣΤΑ ΦΩΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΕ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΛΑΜΠΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΩΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ, ΣΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥ!
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΩ LED ΜΟΝΙΤΟΡ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...