Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Ελλαδιστάν . Ιδού η Ρόδος και το... πήδημα.



Οι έλεγχοι των κλιμακίων της Αρχής Δημοσίων Εσόδων έβγαλαν… λαβράκι καθώς διαπίστωσαν πως το κυλικείο που λειτουργεί εντός του Νοσοκομείο της Ρόδου δεν εξέδιδε αποδείξεις, με αποτέλεσμα να διατάξουν τη 48ωρη αναστολή της λειτουργίας του.

Ειδικότερα, τα μέλη της ΑΑΔΕ διαπίστωσαν πως δεν είχαν εκδοθεί 36 αποδείξεις για την πώληση προϊόντων. «Το Νοσοκομείο Ρόδου ενημερώνει ότι το κυλικείο, το οποίο λειτουργεί από ιδιώτη και βρίσκεται εντός των χώρων του Νοσοκομείου, θα παραμείνει κλειστό για δύο ημέρες. Κλιμάκιο της αρμόδιο Φορολογικής Αρχής προέβη σε έλεγχο στο κυλικείο, κατά τον οποίο διαπιστώθηκαν παραβάσεις και ως εκ τούτου διέταξε τη σφράγιση του καταστήματος για 48 ώρες» αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε η διοικήτρια κ. Κατερίνα Χατζηστρατή, σύμφωνα με την εφημερίδα Ροδιακή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την απόφαση ελήφθησαν υπόψη όλα τα δεδομένα, καθώς η μη λειτουργία ενός κυλικείου νοσοκομείου για 48 ώρες είναι ευαίσθητο ζήτημα. Κρίθηκε ωστόσο ότι δεν υπάρχει ζήτημα, καθώς οι ασθενείς σιτίζονται στο νοσοκομείο και για τους συγγενείς, εκτός από τους ψύκτες για νερό, υπάρχουν και τα κοντινά καταστήματα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

1965 Vietnam. Βρισκεσαι σε ενα απομακρυσμενο προγεφυρωμα εισαι Διοικητης και ζητας να σου στειλουν εσπευμενα ενισχυσεις γιατι ο εχθρος πλησιαζει.
Και σου στελνουν μια διμοιρια με ο,τι βρηκαν μπροστα τους. Καραμανλη, Γιωργακη Παπανδρεου, Τσιπρα, Σαμαρα, Κουλη Μητσοτακη, Σημιτη, Βενιζελο, Κουτσουμπα, Λεβεντη, Αλαβανο, Καρατζαφερη, Βουτση, Παγκαλο, Γιακουματο, Τσακαλωτο, Βαρεμενο, Καμμενο, Αλογοσκουφη, Τσοχατζοπουλο και Ιερωνυμο, με την εντολη να κρατησεις τη θεση που βρισκεσαι με καθε κοστος.
Εδω σας θελω, απαντηστε τι θα κανατε!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...