Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Ζουν ανάμεσα μας.





Ο κ. Αβραμόπουλος δήλωσε ότι το πρόγραμμα μετεγκατάστασης λαθρομεταναστών έχει φτάσει σε νούμερα ρεκόρ με τον προηγούμενο μήνα να έχουμε 2.000 μετεγκαταστάσεις. 
Στο πλαίσιο έργου αξίας 93,5 εκατομμυρίων ευρώ  θα ενοικιαστούν καταλύματα σε μεγάλη κλίμακα για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των λαθρο-προσφύγων μέσω της παροχής 22.000 θέσεων στέγασης σε αστικές περιοχές. Ο αριθμός των προσφύγων που ζουν σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στην Ελλάδα θα φτάσει τους 30.000 έως το τέλος του 2017. Περίπου 2.000 ενοικιαζόμενες θέσεις στέγασης θα βρίσκονται στα ελληνικά νησιά, ενώ το μεγαλύτερο μέρος των διαμερισμάτων θα ενοικιαστούν σε πόλεις και κωμοπόλεις της ηπειρωτικής Ελλάδας. Στο πλαίσιο ενός δεύτερου έργου αξίας 57,6 εκατ. θα δημιουργηθεί ένα βασικό δίχτυ κοινωνικής προστασίας για όλους τους αιτούντες άσυλο και τους πρόσφυγες στην Ελλάδα, καθώς θα τους χορηγούνται προκαθορισμένα μηνιαία χρηματικά ποσά μέσω ειδικής κάρτας. ο υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής κ. Γιάννης Μουζάλας, επεκτείνει το πρόγραμμα στέγασης των και την αντικατάσταση των συσσιτίων και των κουπονιών με προπληρωμές κάρτες.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μόλις μπουκαρε ο Ρώσος τους
φυγαδευσανε στας ευρωπας.ήταν η συμφωνία αυτή. Και ως γνωστόν θα τους φάνε στην μάπα τα κορόιδα

Ανώνυμος είπε...

Χάσαμε τη χώρα μας.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΡΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΠΟΥ Η ΔΟΥΛΙΑ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΑΙΟΙ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...