Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Είναι…ζωντανός ….μετά από τέσσερις μήνες ομηρίας.



Νέο μήνυμα στην οικογένεια του 54χρονου Μιχάλη Λεμπιδάκη που συμπληρώνει πλέον τέσσερις μήνες ως όμηρος στα χέρια τους, έστειλαν οι απαγωγείς του που άρχισαν να το..βαριούνται το θέμα.
Οι δράστες, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε ο Alpha δεν έχουν μειώσει καθόλου τις οικονομικές τους απαιτήσεις, που παραμένουν σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες στα 70 εκατ. ευρώ και κατ' άλλες στα 50. 
Οι συγγενείς του Μιχάλη Λεμπιδάκη έχουν κάνει σαφές ότι δεν μπορούν να συγκεντρώσουν περισσότερα από 8-10 εκατομμύρια ευρώ, αφού ναι μεν έχουν ακίνητη περιουσία, αλλά όχι τέτοια ρευστότητα.
Η επικοινωνία με τους δράστες είχε σταματήσει στις 27 ημέρες από την απαγωγή και χρειάσθηκε να δημοσιοποιηθεί δραματική επιστολή της οικογένειας για να ανοίξει και πάλι η γραμμή της επικοινωνίας, πάντα με αραιά και σχεδόν μονολεκτικά sms.
Οι δράστες στο διάστημα των τεσσάρων μηνών της ομηρίας έχουν δώσει «απόδειξη ζωής» με βίντεο αποθηκευμένο σε usb και περίπου πριν από ένα μήνα, είχαν δώσει νέα απόδειξη με τον απαχθέντα να απαντά σε ερώτηση των συγγενών του, την απάντηση στην οποία μόνο εκείνος μπορούσε να γνωρίζει. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν δώσει και χειρόγραφο του θύματος στο οποίο για να πιστοποιείται ο χρόνος που γράφτηκε γινόταν αναφορά στην πρόσφατη απεργία των εργαζόμενων στην καθαριότητα των δήμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...